Închide meniul
Foto

Protest incredibil la Roland Garros 2022. O tânără şi-a legat gâtul de fileu în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic VIDEO

Alexandru Ivan Publicat: 3 iunie 2022, 22:47

Reclamă
Protest incredibil la Roland Garros 2022. O tânără şi-a legat gâtul de fileu în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic VIDEO

Spectatoarea care a intrat pe teren e o activistă de mediu

O spectatoare s-a legat de fileu la semifinala Roland Garros 2022, dintre Casper Ruud și Marin Cilic / Profimedia

Protest incredibil la Roland Garros 2022. Semifinala dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întreruptă după ce o tânără a intrat pe teren și s-a legat de fileu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Casper Ruud și Marin Cilic a fost întrerupt după ce o spectatoare a intrat pe teren și s-a legat de fileu. Tânăra, care a purtat un tricou cu mesajul „mai avem 1028 de zile rămase”, s-a pus în genunchi lângă stâlpul fileului.

Protest la Roland Garros 2022, în timpul semifinalei Casper Ruud – Marin Cilic

Incidentul s-a petrecut după două ore și șase minute de joc. Cei doi jucători au părăsit terenul fără să-și ia bunurile, sub privirea îngrijorată a lui Amélie Mauresmo, directoarea Roland-Garros.

Reclamă

Patru agenți de securitate au intervenit pentru eliberarea protestatoarei, după care au evacuat-o din arena Philippe-Chatrier.

În total, meciul a fost întrerupt timp de 11 minute.

Câștigătorul duelului dintre Casper Ruud și Marin Cilic va juca în ultimul act împotriva lui Rafael Nadal.

Reclamă 4 / 0/3

Un suporter și-a prins gâtul de bară în timpul meciului Everton – Newcastle

Scene similare cu cele petrecute la Roland Garros au fost surprinse și în Premier League, în martie. Confruntarea Everton – Newcastle a fost întreruptă după ce un suporter s-a legat de bară în a doua repriză. Acesta a organizat un protest inedit.

Oamenii din staff au avut mari bătăi de cap după ce suporterul s-a legat de bară. Acesta a organizat un protest, iar meciul a fost întrerupt minute bune, timp în care forțele de ordine au intervenit de urgență, cu echipament special, pentru a rezolva situația și pentru a îl scoate de pe teren.

Pentru a tăia materialul cu care suporterul s-a legat de gât, oamenii din staff au avut nevoie de o intervenție în forță. Pentru minute bune, fanii nu au înțeles ce se întâmplă și au crezut că viața acestuia este pusă în pericol.

Suporterul a luat decizia de a se lega de bară pentru a protesta împotriva implicării guvernului din Marea Britanie în noile investiții în combustibili fosili.

Alexander Zverev, accidentare horror în meciul cu Rafael Nadal

În celalaltă semifinală de la Roland Garros, duelul Zverev – Nadal s-a terminat prematur. Germanul s-a accidentat grav în setul al doilea, când Nadal egalase la 6-6. După un schimb prelungit de mingi cu Nadal, germanul a alunecat și și-a rupt glezna.

Zverev s-a prăbușit și a țipat de durere. Jucătorul de 25 de ani nu a putut să mai calce în piciorul accidentat. A fost scos de pe teren în scaun cu rotile.

Reclamă

După minute bune în care fanii s-au rugat pentru sănătatea lui, Zverev s-a întors pe teren, în cârje, și a declarat abandonul. Rafael Nadal câștigase primul set la mare luptă, scor 7-6.

3 ore și 7 minute a durat meciul dintre Rafael Nadal și Alexander Zverev, până în momentul accidentării jucătorului german.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și