Închide meniul

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2022, 16:41

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

Profimedia

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022. Marea noastră campioană a câştigat o avere după ce a demolat-o pe Amanda Anisimova în sferturile de finală, scor 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep face un turneu de vis la Wimbledon 2022. Simona este într-o formă de zile mari şi a ajuns în semifinale fără să piardă vreun set.

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

După ce i-a predat o adevărată lecţie de tenis Paulei Badosa, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, Halep i-a predat o lecţie de tenis şi Amandei Anisimova, în sferturile de finală.
Astfel, Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022 şi a câştigat suma de 624.642 de dolari.

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4, Simo este în semifinale la Wimbledon 2022

Halep a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o oră şi trei minute. Românca s-a impus după ce a făcut break de două ori în primul set şi de două ori în al doilea. În plus, ea a reuşit trei aşi. Anisimova a făcut break în setul doi, când scorul a devenit 5-3.

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon. Campioana noastră este favorită la All England Club, iar „Regele” i-a transmis un mesaj special. De asemenea, legendarul fotbalist român l-a felicitat şi pe David Popovici, care a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani.

Reclamă

De asemenea, Gică Hagi l-a felicitat şi pe David Popovici. Ieri, dublul campion mondial a câştigat aurul alături de Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu în proba de 4×100 metri.

„E incredibilă Simona. Şi copilul acesta care e sportiv de mare performanţă. Şi cu Popovici ne mândrim. Fac performanţă şi ne arată că se poate în România. Bravo lor, felicitările mele. Sper să joace finala şi să o câştige!”, a transmis Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și