Închide meniul

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 iulie 2022, 16:41

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

Profimedia

  • Simona Halep, în semifinale la Wimbledon 2022
  • Simona Halep – Amanda Anisimova 6-4, 6-4

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022. Marea noastră campioană a câştigat o avere după ce a demolat-o pe Amanda Anisimova în sferturile de finală, scor 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep face un turneu de vis la Wimbledon 2022. Simona este într-o formă de zile mari şi a ajuns în semifinale fără să piardă vreun set.

Suma uriaşă câştigată de Simona Halep, după calificarea în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022

După ce i-a predat o adevărată lecţie de tenis Paulei Badosa, în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon, Halep i-a predat o lecţie de tenis şi Amandei Anisimova, în sferturile de finală.
Astfel, Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022 şi a câştigat suma de 624.642 de dolari.

Reclamă

Simona Halep – Amanda Anisimova 6-2, 6-4, Simo este în semifinale la Wimbledon 2022

Halep a învins-o în sferturi pe americanca Amanda Anisimova, locul 25 mondial şi cap de serie 20, scor 6-2, 6-4. Meciul a durat o oră şi trei minute. Românca s-a impus după ce a făcut break de două ori în primul set şi de două ori în al doilea. În plus, ea a reuşit trei aşi. Anisimova a făcut break în setul doi, când scorul a devenit 5-3.

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon

Gică Hagi o vede pe Simona Halep „regină” la Wimbledon. Campioana noastră este favorită la All England Club, iar „Regele” i-a transmis un mesaj special. De asemenea, legendarul fotbalist român l-a felicitat şi pe David Popovici, care a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani.

Reclamă

De asemenea, Gică Hagi l-a felicitat şi pe David Popovici. Ieri, dublul campion mondial a câştigat aurul alături de Vlad-Ştefan Stancu, Ştefan Cozma, Patrick-Sebastian Dinu în proba de 4×100 metri.

„E incredibilă Simona. Şi copilul acesta care e sportiv de mare performanţă. Şi cu Popovici ne mândrim. Fac performanţă şi ne arată că se poate în România. Bravo lor, felicitările mele. Sper să joace finala şi să o câştige!”, a transmis Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”