Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 19:16

Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia

Simona Halep și Elena Rybakina se vor duela în semifinalele Wimbledon 2022. Campioana noastră s-a calificat pentru a 3-a oară în carieră în penultimul act al Grand Slam-ului de la Londra, după ce a învins-o în sferturi pe Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va lupta cu Elena Rybakina pentru un loc în marea finală de la Wimbledon 2022.

Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Duelul „de foc” din semifinalele Wimbledon se va disputa joi, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, pe www.as.ro.

Meciul dintre Simona Halep și elena Rybakina va fi al doilea al zilei de pe Terenul Central. Înaintea partidei campioanei noastre, pe arena principală se va disputa cealaltă semifinală, dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur, la ora 15:30.

„Simo” a trecut de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, în sferturi, și va lupta cu sportiva din Kazahstan pentru un loc în marea finală.

Reclamă

Simona Halep visează să câștige un nou titlu la Wimbledon, după cel din 2019. La finalul meciului cu Anisimova, sportiva din Constanța a spus că se află la cel mai bun nivel al său:

„Mă bucur că sunt din nou în această fază, sunt dominată de emoţii. Contează că sunt aici, am avut o adversară dificilă, nu am simţit bine mingea şi nu am ştiut ce să fac în acele momente. Am avut picioare bune, am avut nevoie de serviciul meu la 0-40. Totul e bine când se termină cu bine.

Cred că joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme anul trecut. Acum îmi recâştig încrederea. Stau bine la acest capitol acum. Publicul îmi dă multă energie, le mulţumesc celor din tribune care mă susţin întotdeauna”, a spus Simona Halep, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep și Elena Rybakina s-au duelat prima oară în 2019, la Wuhan, când jucătoarea noastră s-a retras în primul set, la scorul de 4-5. Au urmat apoi două victorii pentru „Simo”, în finala de la Dubai, în 2020, scor 3-6, 6-3, 7-6, și în „16-imile” US Open, în 2021, scor 7-6, 4-6, 6-3

Pe drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a învins pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să cedeze vreun set. De cealaltă parte, Rybakina a trecut de Vandeweghe, Andreescu, Zheng, Martic și Tomljanovic. Singurul set pierdut de jucătoarea din Kazahstan a venit chiar în meciul din sferturi, contra Ajlei Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Reacţia Elenei Rybakina, înaintea semifinalei de la Wimbledon 2002 cu Simona Halep

Elena Rybakina a ajuns pentru prima în semifinalele unui turneu de Grand Slam şi va avea un meci de foc cu Simona Halep. Elena Rybakina a învins-o în sferturile de finală pe Ajla Tomljanovic (Australia), locul 44 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3, într-o oră şi 51 de minute.

Vreau să le mulţumesc celor care au fost în arenă. A fost o atmosferă extraordinară, mi-a plăcut să fiu aici. Sunt foarte fericită, este nemaipomenit că am ajuns până în semifinale. A fost un meci greu. Ştiu că mulţi juniori au venit să mă susţină. Este nemaipomenit. Am început cam lent, nu jucam bine. Eram emoţionată. Am încercat să mă concentrez pe serviciul meu.

Este o mare provocare pentru mine, au fost meciuri dure pe alte suprafeţe. O să încerc să fac tot ce pot contra Simonei„, a spus Elena Rybakina.

Pe contul său oficial de instagram, Patrick Mouratoglou a avut un mesaj pentru Simona Halep, după victoria superbă din sferturile Wimbledon 2022.

Antrenorul a postat un scurt videoclip cu românca din timpul meciului cu Amanda Anisimova, la care a scris „mândru”. Imediat după, Patrick Mouratoglou a mai notat „Bravo, Simona Halep”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! Vezi toate știrile
Citește și