Închide meniul

Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Cosmin Cioboată Publicat: 6 iulie 2022, 19:16

Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon 2022

Simona Halep, la Wimbledon 2022 / Profimedia

  • Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022
  • Campioana noastră luptă pentru un nou titlu la Londra

Simona Halep și Elena Rybakina se vor duela în semifinalele Wimbledon 2022. Campioana noastră s-a calificat pentru a 3-a oară în carieră în penultimul act al Grand Slam-ului de la Londra, după ce a învins-o în sferturi pe Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep va lupta cu Elena Rybakina pentru un loc în marea finală de la Wimbledon 2022.

Ora de start a meciului Simona Halep – Elena Rybakina, din semifinalele Wimbledon 2022

Duelul „de foc” din semifinalele Wimbledon se va disputa joi, nu mai devreme de ora 17:30 (ora României) și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT, pe www.as.ro.

Reclamă

Meciul dintre Simona Halep și elena Rybakina va fi al doilea al zilei de pe Terenul Central. Înaintea partidei campioanei noastre, pe arena principală se va disputa cealaltă semifinală, dintre Tatjana Maria și Ons Jabeur, la ora 15:30.

„Simo” a trecut de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, în sferturi, și va lupta cu sportiva din Kazahstan pentru un loc în marea finală.

Reclamă

Simona Halep visează să câștige un nou titlu la Wimbledon, după cel din 2019. La finalul meciului cu Anisimova, sportiva din Constanța a spus că se află la cel mai bun nivel al său:

„Mă bucur că sunt din nou în această fază, sunt dominată de emoţii. Contează că sunt aici, am avut o adversară dificilă, nu am simţit bine mingea şi nu am ştiut ce să fac în acele momente. Am avut picioare bune, am avut nevoie de serviciul meu la 0-40. Totul e bine când se termină cu bine.

Cred că joc cel mai bun tenis al meu, am avut probleme anul trecut. Acum îmi recâştig încrederea. Stau bine la acest capitol acum. Publicul îmi dă multă energie, le mulţumesc celor din tribune care mă susţin întotdeauna”, a spus Simona Halep, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep și Elena Rybakina s-au duelat prima oară în 2019, la Wuhan, când jucătoarea noastră s-a retras în primul set, la scorul de 4-5. Au urmat apoi două victorii pentru „Simo”, în finala de la Dubai, în 2020, scor 3-6, 6-3, 7-6, și în „16-imile” US Open, în 2021, scor 7-6, 4-6, 6-3

Pe drumul către semifinalele Wimbledon 2022, Simona le-a învins pe Muchova, Flipkens, Frech, Badosa și Anisimova, fără să cedeze vreun set. De cealaltă parte, Rybakina a trecut de Vandeweghe, Andreescu, Zheng, Martic și Tomljanovic. Singurul set pierdut de jucătoarea din Kazahstan a venit chiar în meciul din sferturi, contra Ajlei Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3.

Reacţia Elenei Rybakina, înaintea semifinalei de la Wimbledon 2002 cu Simona Halep

Elena Rybakina a ajuns pentru prima în semifinalele unui turneu de Grand Slam şi va avea un meci de foc cu Simona Halep. Elena Rybakina a învins-o în sferturile de finală pe Ajla Tomljanovic (Australia), locul 44 WTA, scor 4-6, 6-2, 6-3, într-o oră şi 51 de minute.

Vreau să le mulţumesc celor care au fost în arenă. A fost o atmosferă extraordinară, mi-a plăcut să fiu aici. Sunt foarte fericită, este nemaipomenit că am ajuns până în semifinale. A fost un meci greu. Ştiu că mulţi juniori au venit să mă susţină. Este nemaipomenit. Am început cam lent, nu jucam bine. Eram emoţionată. Am încercat să mă concentrez pe serviciul meu.

Este o mare provocare pentru mine, au fost meciuri dure pe alte suprafeţe. O să încerc să fac tot ce pot contra Simonei„, a spus Elena Rybakina.

Pe contul său oficial de instagram, Patrick Mouratoglou a avut un mesaj pentru Simona Halep, după victoria superbă din sferturile Wimbledon 2022.

Antrenorul a postat un scurt videoclip cu românca din timpul meciului cu Amanda Anisimova, la care a scris „mândru”. Imediat după, Patrick Mouratoglou a mai notat „Bravo, Simona Halep”.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki
Tenis • 26 mart., 7:46
Andy Roddick a intervenit în scandalul dintre Simona Halep şi Caroline Wozniacki: „Totul este o afacere”