Închide meniul

CM 2022 | Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2: „Când dai cu stângu-n dreptul, eşti stângaci de ambele picioare”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 8:58

Reclamă
CM 2022 | Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2: „Când dai cu stângu-n dreptul, eşti stângaci de ambele picioare

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial. Fostul internaţional român a fost necruţător cu ţara gazdă a Cupei Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru spune că naţionala Qatarului s-a prezentat lamentabil în primul meci de la Campionatul Mondial.

Basarab Panduru, discurs memorabil după Qatar – Ecuador 0-2

Bine ar fi să nu jucăm cu ei, că atunci ne dăm seama cum suntem noi, că acum îi vedem doar pe ei. Eu nu am văzut aşa echipă slabă niciodată la un Campionat Mondial de când mă uit eu. Poate doar El Salvador… nu am văzut aşa de mult.

Probabil că au greşit antrenorul. Mă gândesc că Felix Sanchez era la 400 de metri garduri, campion olimpic, seamănă ca nume, să nu-l fi adus pe ăla, că ţurca asta pe care o joacă nu poate vreun antrenor spaniol să o facă. N-ai cum să joci aşa ceva.

Poţi să aduci pe mama naibii. Când dai cu stângu-n dreptul şi eşti stângaci de ambele picioare, n-ai cum să scoţi din ei nimica. Out-ul l-au bătut şi i-au pus pe contraatac pe ăia din Ecuador. Nu au treabă cu fotbalul. Poţi să aduci pe oricine. Nu are cum să te înveţe. Nu ştii nimic”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă

CM 2022 | Enner Valencia a marcat o dublă superbă în meciul de deschidere de la Cupa Mondială

Enner Valencia a marcat o dublă superbă în meciul de deschidere de la Cupa Mondială, dintre Qatar și Ecuador. Atacantul de 33 de ani, de la Fenerbahce, s-a dezlănțuit în debutul partidei de pe stadionul Al Bayt.

Ecuador a început tare meciul din Qatar, în prim-plan cu Enner Valencia.

Atacantul sud-american a reușit să înscrie încă din minutul 3, cu o lovitură de cap, dar golul a fost anulat de VAR, pentru o poziție de offside.

Reclamă 4 / 0/3

VEZI AICI VIDEO

Enner Valencia și-a luat revanșa în minutul 16. Vârful ecuadorian a fost faultat în careu de portarul Qatarului, Al Sheeb, iar arbitrul central Daniele Orsato a dictat penalty. Valencia și-a asumat responsabilitatea și a transformat cu un șut plasat, în stânga portarului.

VEZI AICI VIDEO

Același Enner Valencia a înscris în minutul 31, cu o lovitură de cap. Angelo Preciado a centrat excelent, iar Valencia a reluat imparabil, din săritură.

VEZI AICI VIDEO

Atacantul ecuadorian a ajuns la 37 de goluri pentru naționala sa, în 75 de apariții. Apoi, seara s-a complicat pentru Enner Valencia. În minutul 36, vârful de 33 de ani a fost faultat dur de Karim Boudiaf, cu o intrare din spate. Jucătorul din Ecuador a acuzat dureri mari la ligamentele genunchiului și a avut nevoie în două rânduri de intervenția staff-ului medical.

Enner Valencia a strâns din dinți și a continuat meciul, chiar dacă părea să se chinuie în timpul alergării.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și