Închide meniul
VIDEO

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa: „Poţi veni la hotel, dar numai în camera mea!” Ce a urmat după ce a văzut că a fost filmat

Publicat: 23 noiembrie 2022, 10:22

Reclamă
Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa: „Poţi veni la hotel, dar numai în camera mea! Ce a urmat după ce a văzut că a fost filmat

Louis Van Gaal, imagini incredibile în Qatar

Captură Twitter

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa. Selecţionerul Olandei a fost surprins de camerele TV în timp ce îi făcea o propunere indecentă soţiei sale. Când şi-a dat seama că a fost filmat, Van Gaal a început să râdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini incredibile la unul dintre antrenamentele Olandei. Selecţionerul Van Gaal a oferit imagini incredibile alături de soţia sa. Acesta i-a făcut o propunere indecentă, deşi era filmat.

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa

Poți veni la hotel, dar numai în camera mea, să ne-o tragem”, i- aspus Van Gaal soţie sale, după care a izbucnit în râs după ce şi-a dat seama că este filmat.

Louis Van Gaal a suferit de cancer la prostată

Van Gaal a oferit detalii, în urmă cu câteva săprtămâni, despre ultimele luni din viața sa, explicând că a fost iradiat de 25 de ori. Celebrul tehnician se teme pentru viața lui, deși spune că în 90% din cazuri nu se moare din cauza bolii respective.

Reclamă

Selecționerul Olandei a dezvăluit că va fi lansat un documentar despre viața sa, numit LOUIS, în care va oferi mai multe detalii despre ultimele luni din viața sa.

“În fiecare perioadă petrecută pe banca naționalei a trebuit să plec noaptea la spital, fără ca jucătorii să afle acest lucru până astăzi. Ei credeau că sunt sănătos… dar nu sunt. 

Cred că nu le spui persoanelor cu care lucrezi pur și simplu pentru că le-ai putea influența alegerile, deciziile. Așa că m-am gândit că nu ar trebui să știe. Nu mori de cancer la prostată, cel puțin nu în 90% dintre cazuri.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Van Gaal, diagnosticat cu o formă severă de cancer de prostată: “Am fost iradiat de 25 de ori!”

De obicei sunt alte boli secundare care te omoară. Însă am avut o formă destul de agresivă, am fost iradiat de 25 de ori. Apoi trebuie să gestionezi unele lucruri pentru a putea merge mai departe.

Am avut tratament preferențial în spital. Am putut merge pe ușa din spate când am fost la câte o programare și am fost dus imediat în alte camere. Am fost tratat incredibil.

Faptul că nu a apărut această informație până acum spune ceva despre mediul în care mă aflu. Asta este incredibil.”, a explicat Louis van Gaal, în direct la emisiunea olandeză Humberto, citat de BBC.

Van Gaal a cucerit 20 de trofee pe banca tehnică

Louis van Gaal este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbal. Tehnicianul olandez, aflat în prezent la cârma naționalei țării sale, le-a mai pregătit pe Ajax, Barcelona, AZ Alkmaar, Bayern Munchen și Manchester United.

Per total, Van Gaal a cucerit 20 de trofee, printre care se numără o Ligă a Campionilor pe banca lui Ajax, în sezonul 1994/1995. Olandezul a mai ajuns de două ori în finala UEFA Champions League, în 1996 și 2010. 

Louis van Gaal se pregătește pentru Cupa Mondială din Qatar, unde Olanda a fost repartizată în grupa A, cu Senegal, Qatar și Ecuador. Olanda va juca în meciul de deschidere al turneului, cu Senegal, pe 21 noiembrie.

Van Gaal a mai pregătit naționala Olandei în două mandate, în perioada 2000-2001 și între 2012 și 2014. Cea mai mare performanță a tehnicianului de 70 de ani la cârma “Portocalei Mecanice” a avut loc în 2014, când batavii au încheiat Campionatul Mondial din Brazilia pe locul 3.

Reclamă

În prezent, Louis Van Gaal are o avere estimată la 18,3 milioane de dolari.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și