Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 decembrie

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2022, 18:23 / Actualizat: 2 ianuarie 2023, 18:31

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 decembrie

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti cele mai tari imagini şi informaţii după ce Argentina a bătut Franţa în finala Campionatului Mondial. Messi a câştigat singurul trofeu major care îi lipsea din palmares.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

1. Lionel Messi s-a dezlănţuit în vestiar, după ce a devenit campion mondial cu Argentina! După ce a fost declarat omul finalei, Messi a dat tonul şi la petrecere. Messi a dansat pe masă cu trofeul Cupei Mondiale.

2. Kylian Mbappe a avut un mesaj scurt după finala pierdută dramatic în faţa lui Lionel Messi. „Ne vom întoarce”, e avertismentul francezului cu 12 goluri la cupa mondială.

3. Tot de pe AS.ro, afli că o româncă a făcut senzaţie la finala de la Cupa Mondială. Adriana Paul a fost pe podium la festivitatea de premiere. Adriana a ţinut în mână trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului.

Reclamă

4. Comentatorul argentinian, Andres Cantor, a avut o reacție uimitoare după ce Argentina a devenit campioană mondială. Cantor a început să plângă în direct, în timp ce rostea cuvintele ”Argentina, campioană mondială” și ”Lionel Messi, campion mondial”.

5. Începe nebunia la World Tennis League, în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY! Între 19 şi 24 decembrie, cei mai buni jucători ai lumii, Novak Djokovic sau Iga Swiatek, fac show la Dubai. Bianca Andreescu şi Eugenie Bouchard vor fi şi ele pe teren.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris Vezi toate știrile
Citește și