Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 decembrie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 decembrie 2022, 18:23 / Actualizat: 2 ianuarie 2023, 18:31

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 decembrie

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti cele mai tari imagini şi informaţii după ce Argentina a bătut Franţa în finala Campionatului Mondial. Messi a câştigat singurul trofeu major care îi lipsea din palmares.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

1. Lionel Messi s-a dezlănţuit în vestiar, după ce a devenit campion mondial cu Argentina! După ce a fost declarat omul finalei, Messi a dat tonul şi la petrecere. Messi a dansat pe masă cu trofeul Cupei Mondiale.

2. Kylian Mbappe a avut un mesaj scurt după finala pierdută dramatic în faţa lui Lionel Messi. „Ne vom întoarce”, e avertismentul francezului cu 12 goluri la cupa mondială.

3. Tot de pe AS.ro, afli că o româncă a făcut senzaţie la finala de la Cupa Mondială. Adriana Paul a fost pe podium la festivitatea de premiere. Adriana a ţinut în mână trofeul pentru cel mai bun jucător al turneului.

Reclamă

4. Comentatorul argentinian, Andres Cantor, a avut o reacție uimitoare după ce Argentina a devenit campioană mondială. Cantor a început să plângă în direct, în timp ce rostea cuvintele ”Argentina, campioană mondială” și ”Lionel Messi, campion mondial”.

5. Începe nebunia la World Tennis League, în direct şi exclusivitate la AntenaPLAY! Între 19 şi 24 decembrie, cei mai buni jucători ai lumii, Novak Djokovic sau Iga Swiatek, fac show la Dubai. Bianca Andreescu şi Eugenie Bouchard vor fi şi ele pe teren.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului Vezi toate știrile
Citește și