Închide meniul

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur! Românca, învinsă în decisiv de Anna Bondar

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 8:43

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur! Românca, învinsă în decisiv de Anna Bondar

Ana Bogdan a fost învinsă de Anna Bondar, la Australian Open 2023

Ana Bogdan a fost învinsă de Anna Bondar, la Australian Open 2023 / Profimedia

Ana Bogdan (63 WTA) părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur. Românca a fost învinsă de Anna Bondar, sportiva din Ungaria aflată pe locul 81 în clasamentul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan a fost eliminată de la primul Grand Slam al anului după ce a pierdut în decisiv contra Annei Bondar, scor 2-6, 6-2, 3-6, la finalul unui meci care a durat două ore și două minute.

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur

Jucătoarea noastră a început cu stângul duelul de la Melbourne și și-a pierdut serviciul. Bondar a reușit un nou break la scorul de 4-2, apoi a închis setul pe propriul serviciu.

Ana Bogdan n-a renunțat la luptă și a reușit să câștige setul al doilea. Chiar dacă sportiva din Ungaria a reușit din nou break-ul în debutul setului, Bogdan a revenit spectaculos, reușind 3 break-uri.

Meciul a intrat în decisiv, unde Anna Bondar a fost mai inspirată. Ana Bogdan și-a pierdut de 3 ori serviciul, iar jucătoarea maghiară a obținut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023. În runda următoare, Bondar va juca împotriva sportivei din Letonia, Jelena Ostapenko (17 WTA).

Reclamă

Jaqueline Cristian, eliminată de la Australian Open 2023

Tot astăzi a fost eliminată și Jaqueline Cristian de la Australian Open 2023. Sportiva din România, clasată pe locul 143 WTA, a fost învinsă categoric de Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Americanca s-a impus fără emoții în minimum de seturi, scor 6-0, 6-1, la finalul unui meci care a durat 59 de minute.

Jessica Pegula nu i-a dat vreo șansă jucătoarei noastre. Sportiva din SUA și-a adjudecat la 0 primul set și a continuat să domine meciul și în setul secund. Singurul game câștigat de Jaqueline Cristian a fost la scorul de 3-0 pentru Pegula.

Reclamă 4 / 0/3

Așadar, Jaqueline Cristian părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur. De cealaltă parte, Jessica Pegula se pregătește pentru duelul din turul 2, unde va da piept cu sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (38 WTA).

Jessica Pegula a ajuns de două ori până în sferturile de finală ale Australian Open, în 2021 și 2022.

România a mai rămas cu 3 reprezentante la Australian Open 2023: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig.

Ce a spus Jaqueline Cristian după ce a fost învinsă de Jessica Pegula în primul tur de la Australian Open 2023

După înfrângerea-fulger de la Melbourne, Jaqueline Cristian a recunoscut că a comis prea multe greșeli, care au dus la eliminarea prematură de la Australian Open 2023.

Românca spune că, chiar dacă ar fi închis game-urile când a avut ocazia, tot ar fi avut o misiune dificilă să treacă de Jessica Pegula.

„A jucat foarte bine şi mă aşteptam la un meci foarte solid din partea ei, doar e numărul 3 în lume. Am încercat să mă concentrez mai mult pe mine şi să fiu atentă mai mult la jocul meu decât la jocul ei, dar chiar a făcut un meci foarte bun, iar eu am greşit prea mult.

Am avut câteva şanse de a închide nişte game-uri, puteam să servesc mult mai bine, puteam să închid câteva puncte pe care le-am greşit destul de uşor. Poate ar fi fost mai strâns scorul, dar oricum ar fi fost un meci foarte greu”, a spus Jaqueline Cristian, pentru eurosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și