Închide meniul

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur! Românca, învinsă în decisiv de Anna Bondar

Cosmin Cioboată Publicat: 16 ianuarie 2023, 8:43

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur! Românca, învinsă în decisiv de Anna Bondar

Ana Bogdan a fost învinsă de Anna Bondar, la Australian Open 2023

Ana Bogdan a fost învinsă de Anna Bondar, la Australian Open 2023 / Profimedia

  • Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur
  • Românca, învinsă în decisiv de Anna Bondar

Ana Bogdan (63 WTA) părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur. Românca a fost învinsă de Anna Bondar, sportiva din Ungaria aflată pe locul 81 în clasamentul mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ana Bogdan a fost eliminată de la primul Grand Slam al anului după ce a pierdut în decisiv contra Annei Bondar, scor 2-6, 6-2, 3-6, la finalul unui meci care a durat două ore și două minute.

Ana Bogdan părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur

Jucătoarea noastră a început cu stângul duelul de la Melbourne și și-a pierdut serviciul. Bondar a reușit un nou break la scorul de 4-2, apoi a închis setul pe propriul serviciu.

Reclamă

Ana Bogdan n-a renunțat la luptă și a reușit să câștige setul al doilea. Chiar dacă sportiva din Ungaria a reușit din nou break-ul în debutul setului, Bogdan a revenit spectaculos, reușind 3 break-uri.

Meciul a intrat în decisiv, unde Anna Bondar a fost mai inspirată. Ana Bogdan și-a pierdut de 3 ori serviciul, iar jucătoarea maghiară a obținut calificarea în turul 2 de la Australian Open 2023. În runda următoare, Bondar va juca împotriva sportivei din Letonia, Jelena Ostapenko (17 WTA).

Reclamă

Jaqueline Cristian, eliminată de la Australian Open 2023

Tot astăzi a fost eliminată și Jaqueline Cristian de la Australian Open 2023. Sportiva din România, clasată pe locul 143 WTA, a fost învinsă categoric de Jessica Pegula, numărul 3 mondial.

Americanca s-a impus fără emoții în minimum de seturi, scor 6-0, 6-1, la finalul unui meci care a durat 59 de minute.

Jessica Pegula nu i-a dat vreo șansă jucătoarei noastre. Sportiva din SUA și-a adjudecat la 0 primul set și a continuat să domine meciul și în setul secund. Singurul game câștigat de Jaqueline Cristian a fost la scorul de 3-0 pentru Pegula.

Reclamă 4 / 0/3

Așadar, Jaqueline Cristian părăsește Australian Open 2023 încă din primul tur. De cealaltă parte, Jessica Pegula se pregătește pentru duelul din turul 2, unde va da piept cu sportiva din Belarus, Aliaksandra Sasnovich (38 WTA).

Jessica Pegula a ajuns de două ori până în sferturile de finală ale Australian Open, în 2021 și 2022.

România a mai rămas cu 3 reprezentante la Australian Open 2023: Irina Begu, Sorana Cîrstea și Patricia Țig.

Ce a spus Jaqueline Cristian după ce a fost învinsă de Jessica Pegula în primul tur de la Australian Open 2023

După înfrângerea-fulger de la Melbourne, Jaqueline Cristian a recunoscut că a comis prea multe greșeli, care au dus la eliminarea prematură de la Australian Open 2023.

Românca spune că, chiar dacă ar fi închis game-urile când a avut ocazia, tot ar fi avut o misiune dificilă să treacă de Jessica Pegula.

„A jucat foarte bine şi mă aşteptam la un meci foarte solid din partea ei, doar e numărul 3 în lume. Am încercat să mă concentrez mai mult pe mine şi să fiu atentă mai mult la jocul meu decât la jocul ei, dar chiar a făcut un meci foarte bun, iar eu am greşit prea mult.

Am avut câteva şanse de a închide nişte game-uri, puteam să servesc mult mai bine, puteam să închid câteva puncte pe care le-am greşit destul de uşor. Poate ar fi fost mai strâns scorul, dar oricum ar fi fost un meci foarte greu”, a spus Jaqueline Cristian, pentru eurosport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami
WTA • 14 mart., 21:19
Cu cine s-a antrenat Simona Halep la Miami! „Simo”, gata de primul turneu după un an şi jumătate
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Diverse • 12 mart., 14:48
FOTO
Despărţirea momentului în România! Cele două vedete care şi-au spus adio după 4 ani de relaţie
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Tenis • 9 mart., 11:59
Iga Swiatek, în turul 3 de la Indian Wells. Elena Rybakina s-a retras
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani
Tenis • 9 mart., 8:16
Ana Bogdan, învinsă în primul tur de la Indian Wells de o rusoaică de 19 ani, după ce a ratat o minge de meci
Sorana Cîrstea se menține pe locul 22 WTA, înainte de Indian Wells
WTA • 12 feb., 11:59
Sorana Cîrstea, tot mai aproape de Top 20 WTA! Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian, salturi impresionante în clasament