Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 14 martie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 martie 2023, 16:33 / Actualizat: 22 aprilie 2023, 0:21

Reclamă

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 14 martie

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri sportive ale zilei

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 14 martie 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României este gata să ia startul în campania de calificare la EURO 2024. Gică Popescu, fostul fundaş „de fier” al Generaţiei de Aur a transmis un mesaj pentru Edi Iordănescu.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 14 martie 2023

1. Fără scuze pentru tricolori

Gică Popescu anunţă că România nu are scuze dacă nu se califică la EURO 2024. „Baciul” nu ştie cu ce fundaşi poate aborda preliminariile Edi Iordănescu. Andorra – România e pe 25 martie, de la 21:45, LIVE pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

2. Lacrimile lui Nedelcu

Reclamă

Mihai Pintilii a dezvăluit că Dragoş Nedelcu a plâns în vestiar la FCSB, după ce a fost criticat de Gigi Becali. Între timp, Gică Hagi l-a reinventat la Farul.

3. Idol surpriză pentru „Rege”

Tot de pe AS.ro, afli că unul dintre idolii lui Gică Hagi a fost Kevin Keegan. „L-am iubit în copilărie”, susţine Regele, într-un articol pentru BBC.

Reclamă 4 / 0/3

4. Nu sună telefoanele

Gică Popescu vrea să îl ţină cu picioarele pe pământ pe Adrian Mazilu. „Nu sună telefoanele pentru el”, anunţă „Baciul”. Mazilu e marcat 5 goluri în acest sezon şi Fiorentina sau Feyenoord îl au deja pe radar.

5. Kovacs îl arbitrează pe Mourinho

Istvan Kovacs va arbitra Roma lui Jose Mourinho, în returul cu Real Sociedad din optimile de finală din Europa League. El a mai condus în acest sezon un meci uriaş, Liverpool – Real Madrid 2-5.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și