Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 18 aprilie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 aprilie 2023, 17:28 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 20:11

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 18 aprilie

Alexandra Tudor îţi prezintă cele mai bune ştiri sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 18 aprilie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei, la Antena Sport Update.

Alexandra Tudor îți prezintă AntenaSport Update – 18 aprilie 2023

1. Coman, comparat cu Messi

Gigi Becali este la picioarele lui Florinel Coman, după golul marcat cu Farul. „E cum era Messi la Barcelona. Intră şi rezolvă meciul. E prea bun”, a spus patronul de la FCSB despre „perla sa”.

2. Luptă până la capăt

Reclamă

Simona Halep va lupta din răsputeri să îşi dovedească nevinovăţia în scandalul de dopaj, a dat asigurări tatăl ei. „Când suntem curați, mergem până-n pânzele albe!”, a spus Stere Halep, care a anunţat că fiica sa va fi audiată pe 30 aprilie.

3. Becali nu se mai bagă

Elias Charalambous l-a făcut pe Gigi Becali să anunţe că nu se mai bagă la echipă, după ce l-învins pe Hagi. „Păi, ce, sunt nebun?! Doar dacă se strâmbă căruţa mă mai bag”, a spus patronul de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

4. Scandal la snooker

Tot pe AS.ro vezi imaginile incredibile de la Campionatul Mondial de snooker. Un protestatar s-a urcat pe masa unde jucau Robert Milkins şi Joe Perry şi a împrăştiat o pudră de culoare portocalie.

5. Victorie uriaşă pentru Szocs

Bernadette Szocs a avut încă un rezultat răsunător. Bernie s-a calificat în optimile de la WTT Champions Macao, după ce a bătut-o pe ocupanta locului 5 mondial, Chen Xingtong.
Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și