Închide meniul

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Un interviu fals cu fostul pilot a apărut pe copertă

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 aprilie 2023, 10:46

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Un interviu fals cu fostul pilot a apărut pe copertă

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă

Michael Schumacher, înainte de teribilul accident de la schi / Hepta

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă. Revista germană Die Aktuelle a publicat pe copertă un interviu fals cu fostul pilot de Formula 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un interviu generat cu inteligenţa artificială (AI) a fost prezentat pe copertă de revista Die Aktuelle ca „primul interviu cu Michael Schumacher”.

Familia lui Michael Schumacher dă în judecată o revistă

După apariţia interviului fals cu fostul pilot, familia lui Michael Schumacher a decis să acţioneze în instanţă revista Die Aktuelle, informează promotor.ro.

Pe coperta revistei a apărut o fotografie a fostului pilot, însoţită de titlul „Michael Schumacher: primul interviu!”. În subtitlu era titrat: „Pare înşelător de real”.

Publicaţia germană i-a cerut scuze familiei lui Michael Schumacher.

Reclamă

Totodată, conducerea revistei a luat măsuri drastice după apariţia interviului fals cu septuplul campion de Formula 1.

Redactorul şef al publicaţiei Die Aktuelle a fost concediat

Anne Hoffmann, redactor-şef al publicaţiei Die Aktuelle, a fost concediată după apariţia respectivului interviu generat cu AI. Anne Hoffmann era redactor-şef al revistei din 2009.

Un oficial al grupului media care editează revista, Funke, a explicat că interviul nu ar fi trebuit publicat niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

Nu corespunde standardelor jurnalistice pe care noi – şi cititorii noştri – le aşteptăm de la un editor precum Funke”, a declarat Bianca Pohlmann, director operaţional al publicaţiilor Funke, citată de News.ro.

După nefericitul accident de la schi din 2013 familia lui Michael Schumacher a fost extrem de discretă privind starea acestuia. Informaţii despre Michael Schumacher au mai apărut în presă de la apropiaţi ai fostului pilot de Formula 1 care l-au vizitat.

Eddie Jordan, mărturisiri despre soţia lui Michael Schumacher: „Trăiește ca o prizonieră!”

Eddie Jordan a oferit detalii tulburătoare despre soţia lui Michael Schumacher, Corinna. Fostul conducător al constructorului Jordan Grand Prix și-a dorit să îl viziteze pe Michael Schumacher, dar Corinna nu a permis acest lucru.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael. Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a declarat Eddie Jordan, citat de thesun.co.uk.

Se cunosc puţine lucruri despre adevărata stare de sănătate a lui Michael Schumacher. Informaţii despre starea lui Michael Schumacher au apărut într-un tribunal din India. Curtea Supremă de acolo dezbătea problema ”dorinței de a trăi”. Se discuta în ce măsură un pacient ar putea ajunge să refuze tratamentul care îl ține în viață. Un celebru avocat din India, Arvind Datar, a susținut că Michael Schumacher ar fi încă în comă.

”Michael Schumacher este încă în comă, nu știm ce se va întâmpla, dacă un anumit tratament cu celule stem îl va însănătoși. Este încă în viață. O stare critică a unui om cu o situație financiară normală nu este una critică și pentru Michael Schumacher”, declara avocatul Arvind Datar.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și