Închide meniul

Roland Garros 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul doi al Openului Francez! Victorie categorică cu Anna Bondar

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2023, 21:45

Reclamă
Roland Garros 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul doi al Openului Francez! Victorie categorică cu Anna Bondar

Irina Begu - Anna Bondar LIVE SCORE

Irina Begu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2, în primul tur de la Roland Garros 2023! Românca s-a calificat în turul secund al Grand Slam-ului de la Paris, după o victorie categorică, obţinută într-o oră şi 40 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a avut o evoluţie solidă în duelul cu Anna Bondar, din turul inaugural de la Paris. Românca se va duela în turul al doilea cu Sara Errani, ocupanta locului 70 WTA.

Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2, în primul tur de la Roland Garros 2023

Update: Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2! Românca s-a calificat în turul doi de la Roland Garros!

Update: Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 5-2! Românca va servi pentru câştigarea partidei!

Update: Irina Begu are un break în faţă şi în setul 2. Românca serveşte la scorul de 3-2.

Reclamă

Update: Irina Begu a câştigat primul set cu 6-4!

Update: Irina Begu – Anna Bondar 4-4! Românca a revenit şi a reuşit să egaleze!

Update: Irina Begu – Anna Bondar 2-4! Românca este condusă cu break.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Irina Begu – Anna Bondar 1-2! Se merge cu serviciul în startul partidei din primul tur de la Roland Garros.

Update: A început meciul!

Acesta este prima întâlnire directă dintre ocupantele locurilor 27 WTA, respectiv 103 WTA. Begu este favorita întâlnirii, având cinci titluri adjudecate în carieră. De partea cealaltă, sportiva din Ungaria nu şi-a trecut în cont niciun trofeu.

Begu nu e singura româncă prezentă pe tabloul principal. Sorana Cîrstea, locul 31 WTA este cap de serie şi se va duela cu Jasmine Paolini în primul tur. Cele două s-au mai duelat o singură dată, în 2021, iar jucătoarea din Franţa s-a impus în trei seturi, la turneul de la Portoroz.

A treia româncă prezentă pe tabloul principal de la Roland Garros este Ana Bogdan, locul 60 WTA. Aceasta se va duela cu Caty McNally, ocupanta locului 54 WTA. De asemenea, şi pentru Bogdan duelul este unul în premieră, deoarece nu s-a mai întâlnit până în prezent.

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep

Mundo Deportivo a scris despre Simona Halep, românca suspendată pentru dopaj şi una dintre marile absenţe de la Roland Garros, alături de „regele” Rafael Nadal.

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial.

Reclamă

„Simona Halep – suspendată pentru dopaj: Românca Simona Halep se plânge că nu este lăsată să se apere în condițiile în care a fost depistată pozitiv pentru dopaj la un control anti-doping și este acuzată că are un pașaport biologic cu nereguli.

Ea avertizează că versiunea sa nu a fost încă audiată în cadrul unui organism oficial. Ea își bazează apărarea pe contaminarea unui supliment autorizat. Suspendată provizoriu din octombrie 2022, ea a câștigat Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019″, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și