Închide meniul

Roland Garros 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul doi al Openului Francez! Victorie categorică cu Anna Bondar

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 mai 2023, 21:45

Roland Garros 2023 | Irina Begu s-a calificat în turul doi al Openului Francez! Victorie categorică cu Anna Bondar

Irina Begu - Anna Bondar LIVE SCORE

Irina Begu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2, în primul tur de la Roland Garros 2023! Românca s-a calificat în turul secund al Grand Slam-ului de la Paris, după o victorie categorică, obţinută într-o oră şi 40 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina Begu a avut o evoluţie solidă în duelul cu Anna Bondar, din turul inaugural de la Paris. Românca se va duela în turul al doilea cu Sara Errani, ocupanta locului 70 WTA.

Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2, în primul tur de la Roland Garros 2023

Update: Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2! Românca s-a calificat în turul doi de la Roland Garros!

Update: Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 5-2! Românca va servi pentru câştigarea partidei!

Update: Irina Begu are un break în faţă şi în setul 2. Românca serveşte la scorul de 3-2.

Reclamă

Update: Irina Begu a câştigat primul set cu 6-4!

Update: Irina Begu – Anna Bondar 4-4! Românca a revenit şi a reuşit să egaleze!

Update: Irina Begu – Anna Bondar 2-4! Românca este condusă cu break.

Reclamă 4 / 0/3

Update: Irina Begu – Anna Bondar 1-2! Se merge cu serviciul în startul partidei din primul tur de la Roland Garros.

Update: A început meciul!

Acesta este prima întâlnire directă dintre ocupantele locurilor 27 WTA, respectiv 103 WTA. Begu este favorita întâlnirii, având cinci titluri adjudecate în carieră. De partea cealaltă, sportiva din Ungaria nu şi-a trecut în cont niciun trofeu.

Begu nu e singura româncă prezentă pe tabloul principal. Sorana Cîrstea, locul 31 WTA este cap de serie şi se va duela cu Jasmine Paolini în primul tur. Cele două s-au mai duelat o singură dată, în 2021, iar jucătoarea din Franţa s-a impus în trei seturi, la turneul de la Portoroz.

A treia româncă prezentă pe tabloul principal de la Roland Garros este Ana Bogdan, locul 60 WTA. Aceasta se va duela cu Caty McNally, ocupanta locului 54 WTA. De asemenea, şi pentru Bogdan duelul este unul în premieră, deoarece nu s-a mai întâlnit până în prezent.

Ce a scris Mundo Deportivo despre Simona Halep

Mundo Deportivo a scris despre Simona Halep, românca suspendată pentru dopaj şi una dintre marile absenţe de la Roland Garros, alături de „regele” Rafael Nadal.

Lui Halep i s-au găsit nereguli în pașaportul biologic, susţine ITIA. O variantă pe care însă Mouratoglou o cataloghează „nebună”. Antrenorul sportivei noastre a apelat la ajutorul mai multor experţi, care nu au găsit nimic neregulamentar la paşaportul biologic a fostului număr unu mondial.

Reclamă

„Simona Halep – suspendată pentru dopaj: Românca Simona Halep se plânge că nu este lăsată să se apere în condițiile în care a fost depistată pozitiv pentru dopaj la un control anti-doping și este acuzată că are un pașaport biologic cu nereguli.

Ea avertizează că versiunea sa nu a fost încă audiată în cadrul unui organism oficial. Ea își bazează apărarea pe contaminarea unui supliment autorizat. Suspendată provizoriu din octombrie 2022, ea a câștigat Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019″, au notat cei de la Mundo Deportivo.

Recomandări
  • Irina Begu – Anna Bondar 6-4, 6-2
  • Irina Begu s-a calificat în turul doi de la Roland Garros 2023

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și