Închide meniul

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale! Cifre fabuloase pentru sârb

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 23:02

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale! Cifre fabuloase pentru sârb

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale

Novak Djokovic, la finalul meciului cu Karen Khachanov, de la Roland Garros 2023/ Profimedia

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2023, nu a întârziat să apară. Sârbul s-a declarat extrem de fericit de faptul că a reuşit să-l învingă pe Karen Khachanov, în sferturi, la capătul unui meci de patru seturi. De asemenea, Nole a vorbit şi în franceză, spre deliciul fanilor prezenţi în tribunele arenei Philippe Chatrier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a obţinut biletele pentru careul de aşi de la Roland Garros, după ce a obţinut o victorie cu emoţii în faţa lui Karen Khachanov. Sârbul s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6, 6-2, 6-4.

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale

Novak Djokovic a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Karen Khachanov, la finalul meciului din sferturi. Nole a declarat că rusul a avut o prestaţie solidă în primele două seturi, motiv pentru care el nu a putut juca la nivelul său obişnuit.

„Cred că și datorită jocului lui am jucat eu slab în primele două seturi. Nu mi-am găsit ritmul, am greșit mult. Am intrat greu în meci, dar apoi am jucat tie-break-ul perfect în setul doi și de acolo am jucat mult mai sus ca nivel. În finalul setului 4 a reușit re-break-ul, dar una peste alta a fost o mare bătălie, așa cum mă așteptam.

Sunt sferturi de finală la un Grand Slam, nu o să-ți facă nimeni cadou victoria. Sunt fericit că am trecut de această mare provocare astăzi. Am un mare respect pentru Karen, este un mare luptător, un mare jucător. Îi urez multă baftă în continuare”, a declarat Novak Djokovic, pentru eurosport.ro.

Reclamă

De asemenea, Mats Wilander, cel care i-a luat interviu lui Djokovic după meci, l-a rugat pe acesta să vorbească puţin şi în franceză, fapt care i-a cucerit pe parizienii aflaţi în tribunele arenei.

„Philippe Chatrier este una dintre cele mai mari și mai frumoase arene din lume. E mereu o plăcere să fiu aici. De fiecare dată voi încerca să dau totul în fața acestor spectatori. Mereu când vin aici mă simt nemaipomenit în fața dumneavoastră. Simt însă și emoții, tensiune. Vreau să le mulțumesc foarte mult celor care au venit să ne vadă”, a declarat Novak Djokovic, în franceză, citat de aceeaşi sursă citată mai sus.

Recordurile stabilite de Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale la Roland Garros

După succesul înregistrat în sferturile de la Roland Garros, Novak Djokovic a urcat pe locul al treilea în topul jucătorilor şi jucătoarelor de tenis, cu cele mai multe semifinale de Grand Slam. Doar Chris Evert şi Roger Federer se clasează peste Nole.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a bifat cea de-a 45-a prezenţă în careul de aşi al unui turneu de Grand Slam. Totodată, acesta a obţinut cea de-a 90-a victorie a sa de la Roland Garros, şi totodată, a 19-a consecutivă din turneele de Grand Slam, după ce a reuşit să câştige Australian Open, la începutul anului.

De asemenea, este de menţionat că pentru Novak Djokovic este a 12-a prezenţă în semifinalele de la Roland Garros, turneu pe care a reuşit să-l câştige în 2016 şi 2021.

Nole este la două victorii distanţă de câştigarea celui de-al 23-lea turneu de Grand Slam din carieră, fapt care ar repreznta record absolut. De asemenea, în cazul în care se va impune pe zgura pariziană, sârbul va redeveni lider mondial, la finalul turneului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și