Închide meniul

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale! Cifre fabuloase pentru sârb

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 23:02

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale! Cifre fabuloase pentru sârb

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale

Novak Djokovic, la finalul meciului cu Karen Khachanov, de la Roland Garros 2023/ Profimedia

  • Ce a declarat Novak Djokovic, după ce s-a calificat în careul de aşi la Roland Garros
  • Sârbul poate deveni din nou lider mondial, la finalul turneului

Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2023, nu a întârziat să apară. Sârbul s-a declarat extrem de fericit de faptul că a reuşit să-l învingă pe Karen Khachanov, în sferturi, la capătul unui meci de patru seturi. De asemenea, Nole a vorbit şi în franceză, spre deliciul fanilor prezenţi în tribunele arenei Philippe Chatrier.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic a obţinut biletele pentru careul de aşi de la Roland Garros, după ce a obţinut o victorie cu emoţii în faţa lui Karen Khachanov. Sârbul s-a impus cu scorul de 4-6, 7-6, 6-2, 6-4.

Roland Garros 2023 | Reacţia lui Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale

Novak Djokovic a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Karen Khachanov, la finalul meciului din sferturi. Nole a declarat că rusul a avut o prestaţie solidă în primele două seturi, motiv pentru care el nu a putut juca la nivelul său obişnuit.

Reclamă

„Cred că și datorită jocului lui am jucat eu slab în primele două seturi. Nu mi-am găsit ritmul, am greșit mult. Am intrat greu în meci, dar apoi am jucat tie-break-ul perfect în setul doi și de acolo am jucat mult mai sus ca nivel. În finalul setului 4 a reușit re-break-ul, dar una peste alta a fost o mare bătălie, așa cum mă așteptam.

Sunt sferturi de finală la un Grand Slam, nu o să-ți facă nimeni cadou victoria. Sunt fericit că am trecut de această mare provocare astăzi. Am un mare respect pentru Karen, este un mare luptător, un mare jucător. Îi urez multă baftă în continuare”, a declarat Novak Djokovic, pentru eurosport.ro.

Reclamă

De asemenea, Mats Wilander, cel care i-a luat interviu lui Djokovic după meci, l-a rugat pe acesta să vorbească puţin şi în franceză, fapt care i-a cucerit pe parizienii aflaţi în tribunele arenei.

„Philippe Chatrier este una dintre cele mai mari și mai frumoase arene din lume. E mereu o plăcere să fiu aici. De fiecare dată voi încerca să dau totul în fața acestor spectatori. Mereu când vin aici mă simt nemaipomenit în fața dumneavoastră. Simt însă și emoții, tensiune. Vreau să le mulțumesc foarte mult celor care au venit să ne vadă”, a declarat Novak Djokovic, în franceză, citat de aceeaşi sursă citată mai sus.

Recordurile stabilite de Novak Djokovic, după ce s-a calificat în semifinale la Roland Garros

După succesul înregistrat în sferturile de la Roland Garros, Novak Djokovic a urcat pe locul al treilea în topul jucătorilor şi jucătoarelor de tenis, cu cele mai multe semifinale de Grand Slam. Doar Chris Evert şi Roger Federer se clasează peste Nole.

Reclamă 4 / 0/3

Sârbul a bifat cea de-a 45-a prezenţă în careul de aşi al unui turneu de Grand Slam. Totodată, acesta a obţinut cea de-a 90-a victorie a sa de la Roland Garros, şi totodată, a 19-a consecutivă din turneele de Grand Slam, după ce a reuşit să câştige Australian Open, la începutul anului.

De asemenea, este de menţionat că pentru Novak Djokovic este a 12-a prezenţă în semifinalele de la Roland Garros, turneu pe care a reuşit să-l câştige în 2016 şi 2021.

Nole este la două victorii distanţă de câştigarea celui de-al 23-lea turneu de Grand Slam din carieră, fapt care ar repreznta record absolut. De asemenea, în cazul în care se va impune pe zgura pariziană, sârbul va redeveni lider mondial, la finalul turneului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: "Te iubesc"
ATP • 27 mart., 11:25
Novak Djokovic s-a despărţit de Goran Ivanisevic! Anunţul emoţionant al sârbului: „Te iubesc”
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells
ATP • 23 mart., 21:52
Primul turneu la care va participa Novak Djokovic, după înfrângerea-şoc de la Indian Wells! Posibil duel „de foc” cu Rafael Nadal
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells
ATP • 12 mart., 9:34
Novak Djokovic a fost eliminat incredibil de la Indian Wells! Liderul ATP, învins de un italian de 20 de ani. Eşec fără precedent
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
ATP • 10 mart., 13:12
Novak Djokovic a stabilit o nouă bornă incredibilă, după victoria de la Indian Wells! Sârbul vine după recordul lui Rafael Nadal
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo
Tenis • 9 mart., 13:55
Novak Djokovic a dat gol într-un amical și l-a imitat pe Cristiano Ronaldo. S-a bucurat în stilul superstarului de la Al-Nassr