Închide meniul

Roland Garros 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Openului Francez! Victorie cu emoţii în faţa lui Khachanov

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 iunie 2023, 20:09 / Actualizat: 6 iunie 2023, 23:06

Roland Garros 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Openului Francez! Victorie cu emoţii în faţa lui Khachanov

Roland Garros 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Openului Francez

Novak Djokovic, în timpul unui meci la Roland Garros/ Profimedia

Roland Garros 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Openului Francez. Sârbul a obţinut o victorie în patru seturi, în faţa lui Karen Khachanov, scor 4-6, 7-6, 6-2, 6-4, pentru a obţine biletele pentru careul de aşi de la turneul francez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic s-a calificat în a 12-a semifinală de la Roland Garros, din cariera sa. Sârbul a câştigat turneul de Grand Slam de la Paris de două ori, în 2016 şi în 2021.

Roland Garros 2023 | Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele Openului Francez!

Novak Djokovic a pierdut primul set al duelului cu Karen Khachanov. Rusul s-a impus în prima manşă cu scorul de 6-4. Ulterior, în setul secund, meciul a fost extrem de echilibrat, şi s-a ajuns în cele din urmă în tie-break.

Acolo, Nole nu a avut nicio emoţie şi s-a impus cu scorul de 7-0. În setul al treilea, sârbul şi-a ridicat cu mult nivelul de joc faţă de debutul meciului.

Djokovic nu şi-a pierdut serviciul, şi în cele din urmă şi-a trecut în cont setul al treilea, câştigându-l cu scorul de 6-2.

Reclamă

În al patrulea set, sârbul a câştigat pe serviciul advers încă din game-ul al treilea. Nole a mai reuşit un break şi pe final, ca în cele din urmă să câştige şi cel de-al patrulea set cu scorul de 6-4, şi astfel să se califice în careul de aşi de la Roland Garros.

În semifinale, Novak Djokovic va avea un meci „de foc” şi se va duela cu învingătorul partidei Carlos Alcaraz – Stefanos Tsitsipas.

Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros

Holger Rune s-a calificat în sferturile de finală de la Roland Garros. Victorie în cinci seturi pentru danez, care l-a învins pe Francisco Cerundolo, scor 7-6(3), 3-6, 6-4, 1-6, 7-6(10), după 4 ore şi 3 minute de joc.

Reclamă 4 / 0/3

Danezul pregătit de Patrick Mouratoglou a condus cu 2-1 la seturi, dar a căzut inexplicabil în setul al patrulea, pe care l-a pierdut cu 1-6.

În setul al patrulea, Rune a fost huiduit de o parte a publicului prezent pe Suzanne-Lenglen, deoarece a lăsat impresia că aşteaptă decisivul, după ce argentinianul a preluat controlul setului.

Lucrurile nu arătau bine pentru Rune nici la jumătatea setului decisiv, atunci când Cerundolo a avut trei mingi de break la 4-3. Rune a revenit şi şi-a păstrat serviciul, după care a făcut break-ul.

Din nefericire pentru danez, acesta nu a reuşit să îşi consolideze avantajul, deoarece şi-a pierdut serviciul în game-ul imediat următor. Partida a ajuns în cele din urmă în supertiebreak, acolo unde s-a impus Rune cu 10-7.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și