Închide meniul
VIDEO

Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 21:43

Reclamă
Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Profimedia

Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere în timpul partidei cu Elina Svitolina. Venus Williams a pierdut până la urmă partida din primul tur de la Wimbledon, scor 4-6, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente dramatice la Wimbledon 2023, în timpul partidei dintre Elina Svitolina şi Venus Williams. La scorul din 2-0 în primul set, Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere.

Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Venus Williams a acuzat o problemă la genunchi în momentul în care a aluncat în zona fileului. Până la urmă, Venus Williams a continuat meciul pe care avea să îl piardă.

Venus Williams vrea să joace până la 50 de ani: „Nimeni nu a mai făcut-o până acum”

Venus Williams vrea să joace până la 50 de ani. Venus Williams, care a participat pentru a 24-a oară în cariera sa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, a afirmat că este probabil singura capabilă să joace până la vârsta de 50 de ani, informează AFP.

Reclamă

Cea mai mare dintre surorile Williams, care a împlinit luna trecută 43 de ani şi care are în palmares şapte titluri de Grand Slam, a respins în faţa presei eventualitatea unei retrageri sportive în viitorul apropiat, aşa cum a procedat sora sa mai mică Serena, care a spus adio tenisului în septembrie 2022.

Venus Williams, fost lider al clasamentului WTA, aflată în prezent pe locul 554 mondial, a explicat că nu ar fi imposibil ca ea să joace în continuare până la 50 de ani.

„Nimeni nu a mai făcut-o până acum, aşa că dacă cineva ar fi capabil, eu sunt acea persoană”, a declarat Venus Williams, care a primit o invitaţie pentru turneul de la Wimbledon, pe care l-a câştigat de cinci ori.

Reclamă 4 / 0/3

„Turneele de Grand Slam sunt foarte importante pentru mine”, a adăugat campioana americană, care a revenit în competiţie în luna iunie, la s’Hertogenbosch (Olanda), după o absenţă de cinci luni provocată de o accidentare la ischiogambieri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:36 „E cert!” Radu Drăgușin, anunțat titular în Sheffield – Tottenham! L-a dat pe spate pe Postecoglou la meciul cu Manchester City 16:30 Salariul pe care îl cere Dennis Man pentru a semna! Se poate îmbogăţi imediat după ce a promovat în Serie A cu Parma 16:19 Kazahstan – Suedia (17:20) și Canada – Norvegia (21:20) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Continuă spectacolul la CM de hochei 15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant Vezi toate știrile
Citește și