Închide meniul
VIDEO

Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 21:43

Reclamă
Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Profimedia

Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere în timpul partidei cu Elina Svitolina. Venus Williams a pierdut până la urmă partida din primul tur de la Wimbledon, scor 4-6, 3-6.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost momente dramatice la Wimbledon 2023, în timpul partidei dintre Elina Svitolina şi Venus Williams. La scorul din 2-0 în primul set, Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere.

Wimbledon 2023 | Momente şocante! Venus Williams s-a prăbuşit pe teren şi a început să urle de durere

Venus Williams a acuzat o problemă la genunchi în momentul în care a aluncat în zona fileului. Până la urmă, Venus Williams a continuat meciul pe care avea să îl piardă.

Venus Williams vrea să joace până la 50 de ani: „Nimeni nu a mai făcut-o până acum”

Venus Williams vrea să joace până la 50 de ani. Venus Williams, care a participat pentru a 24-a oară în cariera sa la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, a afirmat că este probabil singura capabilă să joace până la vârsta de 50 de ani, informează AFP.

Reclamă

Cea mai mare dintre surorile Williams, care a împlinit luna trecută 43 de ani şi care are în palmares şapte titluri de Grand Slam, a respins în faţa presei eventualitatea unei retrageri sportive în viitorul apropiat, aşa cum a procedat sora sa mai mică Serena, care a spus adio tenisului în septembrie 2022.

Venus Williams, fost lider al clasamentului WTA, aflată în prezent pe locul 554 mondial, a explicat că nu ar fi imposibil ca ea să joace în continuare până la 50 de ani.

„Nimeni nu a mai făcut-o până acum, aşa că dacă cineva ar fi capabil, eu sunt acea persoană”, a declarat Venus Williams, care a primit o invitaţie pentru turneul de la Wimbledon, pe care l-a câştigat de cinci ori.

Reclamă 4 / 0/3

„Turneele de Grand Slam sunt foarte importante pentru mine”, a adăugat campioana americană, care a revenit în competiţie în luna iunie, la s’Hertogenbosch (Olanda), după o absenţă de cinci luni provocată de o accidentare la ischiogambieri.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev Vezi toate știrile
Citește și