Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 iulie 2023

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 16:16 / Actualizat: 17 iulie 2023, 18:43

Reclamă

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update 11 iulie

Alexandra Tudor prezintă ştirile sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre negocierile cu Vlad Chiricheş. Fundaşul este mult prea scump pentru patronul de la FCSB. Tot pe AS.ro afli şi că Adrian Mutu a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Neftchi Baku.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 iulie 2023

1. Chiricheş, prea scump pentru FCSB

Vlad Chiricheş e prea scump pentru FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care susţine că nu îi poate satisface pretenţiile salariale ale fundaşului central.

2. Mutu, oficial la Neftchi Baku

Reclamă
Reclamă 4

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la noua sa formaţie, Neftchi Baku. „Vreau să duc echipa pe primul loc”, a declarat fostul antrenor de la Rapid.

3. Becali vrea pe Ghencea

Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Latifundiarul din Pipera nu vine singur şi îl invită şi pe Marcel Ciolacu.

Reclamă 4 / 0/3

4. „Bursucul” face senzaţie în Coreea de Sud

Dan Petrescu a ţinut un discurs în vestiarul celor de la Jeonbuk şi i-a impresionat pe sud-coreeni. Jucătorii l-au aplaudat la scenă deschisă pe „Bursuc”.

5. Emma Răducanu, vizită în România

Emma Răducanu a fost în vizită la bunica ei din România. „A vrut să mănânce ciorbă de legume”, a declarat bunica fostei campioane de la US Open.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
21:05

Spaniolii au anunţat când va fi prezentat Kylian Mbappe la Real Madrid! Final de telenovelă pe Santiago Bernabeu

20:30

VideoŞi fanii intră în joc! Golurile celor mai talentaţi suporteri se transformă în 400.000 de premii

20:28

„Vrea să arate asta” Max Verstappen, sfătuit de Ralf Schumacher să plece de la Red Bull! Destinaţia perfectă pentru olandez

19:46

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: „El va fi titular”

19:46

OFICIAL | Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor! Atacantul, convins de petrodolarii „şeicilor”

19:21

„Toată lumea ne consideră favoriţi” Ce a spus Luka Modric despre şansele lui Real Madrid de a câştiga finala Champions League

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 6 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi
Citește și