Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 iulie 2023

Viviana Moraru Publicat: 11 iulie 2023, 16:16 / Actualizat: 17 iulie 2023, 18:43

Reclamă

Alexandra Tudor, la AntenaSport Update 11 iulie

Alexandra Tudor prezintă ştirile sportive ale zilei / AntenaSport

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit ultimele detalii despre negocierile cu Vlad Chiricheş. Fundaşul este mult prea scump pentru patronul de la FCSB. Tot pe AS.ro afli şi că Adrian Mutu a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Neftchi Baku.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 11 iulie 2023

1. Chiricheş, prea scump pentru FCSB

Vlad Chiricheş e prea scump pentru FCSB. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali, care susţine că nu îi poate satisface pretenţiile salariale ale fundaşului central.

2. Mutu, oficial la Neftchi Baku

Reclamă

Adrian Mutu a fost prezentat oficial la noua sa formaţie, Neftchi Baku. „Vreau să duc echipa pe primul loc”, a declarat fostul antrenor de la Rapid.

3. Becali vrea pe Ghencea

Gigi Becali este dispus să revină pe stadion, dacă FCSB – Dinamo se va juca în Ghencea. Latifundiarul din Pipera nu vine singur şi îl invită şi pe Marcel Ciolacu.

Reclamă 4 / 0/3

4. „Bursucul” face senzaţie în Coreea de Sud

Dan Petrescu a ţinut un discurs în vestiarul celor de la Jeonbuk şi i-a impresionat pe sud-coreeni. Jucătorii l-au aplaudat la scenă deschisă pe „Bursuc”.

5. Emma Răducanu, vizită în România

Emma Răducanu a fost în vizită la bunica ei din România. „A vrut să mănânce ciorbă de legume”, a declarat bunica fostei campioane de la US Open.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și