Închide meniul

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo: „Arată şi se mişcă precum un fotbalist”

Alex Masgras Publicat: 13 iulie 2023, 9:32

Reclamă
Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo: „Arată şi se mişcă precum un fotbalist

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo

Carlos Alcaraz, după victoria în faţa lui Holger Rune din sferturile de finală de la Wimbledon 2023 / Profimedia

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo, după victoria cu 3-0 în faţa lui Holger Rune. Spaniolul s-a calificat în semifinalele de la All England Club, după 7-6(3), 6-4, 6-4, după 2 ore şi 23 de minute de joc pe terenul central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calificat în penultimul act de la Wimbledon pentru prima oară în cariera sa, numărul 1 ATP îl va întâlni pe Daniil Medvedev, fost lider mondial şi câştigător de Grand Slam.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz, comparat cu Messi şi Ronaldo: „Arată şi se mişcă precum un fotbalist”

Gary Lineker, fostul mare internaţional englez, a rămas impresionat de calităţile jucătorului spaniol şi l-a complimentat, spunând despre acesta că are câte ceva din Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo:

„Ce talent e Carlos Alcaraz. Arată şi se mişcă precum un fotbalist, cu forţa şi viteza unui Ronaldo, combinat cu abilitatea unui Messi de a atinge şi de a simţi, dar cu racheta”, a scris Gary Lineker, pe Twitter.

Carlos Alcaraz îl va întâlni pe Daniil Medvedev în semifinalele de la Wimbledon. La finalul partidei cu Rune, Alcaraz a recunoscut că primul set a fost extrem de tensionat:

Reclamă

„A fost multă tensiune. Primul set a fost dificil pentru mine, nu am putut controla multe momente. Holger putea să câştige primul set, cheia era să folosesc emoţiile în favoarea mea. Acel strigăt după ce am câştigat setul m-a ajutat foarte mult să scap de tensiune şi să mă bucur de meci. E esenţial pentru mine să zâmbesc”, a declarat Alcaraz, potrivit puntodebreak.com.

Carlos Alcaraz, al treilea cel mai tânăr jucător care ajunge în trei semifinale de Grand Slam

Carlos Alcaraz a ajuns la a treia semifinală de Grand Slam a carierei, după victoria în faţa lui Holger Rune. Spaniolul de 20 de ani, campion deja la US Open 2022, este al treilea cel mai tânăr jucător din istoria tenisului masculin care ajune în trei semifinale la trei turnee de Grand Slam diferite.

Recordul este deţinut de Boris Becker, cel care a realizat acest lucru la 19 ani şi 6 luni, fiind urmat de Bjorn Borg (20 de ani şi 25 de zile). Alcaraz l-a scos de pe podium pe Novak Djokovic. Spaniolul a realizat acest lucru la 20 de ani şi 2 luni, în timp ce Nole reuşea să facă această performanţă la 20 de ani şi 3 luni.

Reclamă 4 / 0/3

Semifinalele tabloului masculin de la Wimbledon se vor juca vineri. Carlos Alcaraz îl va întâlni pe Daniil Medvedev, în timp ce Novak Djokovic îl va întâlni pe italianul Jannik Sinner. Semifinalele de pe tabloul feminin vor avea loc joi. Elina Svitolina o va întâlni pe Marketa Vondrousova, în timp ce Aryna Sabalenka o va întâlni pe Ons Jabeur.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund Vezi toate știrile
Citește și