Închide meniul

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale! Îl aşteaptă un duel „de foc” cu Daniil Medvedev

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 iulie 2023, 22:05

Reclamă
Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale! Îl aşteaptă un duel „de foc cu Daniil Medvedev

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale

Carlos Alcaraz, pe teren în timpul unui meci de la Wimbledon / Profimediaimages

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat, fără mari emoţii, în semifinale. Liderul ATP a reuşit o victorie entuziasmantă şi se va lupta pentru un loc în marea finală cu Daniil Medvedev.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz (20 de ani, nr 1 ATP) s-a impus în meciul din sferturile de finală disputat în compania danezului Holger Rune (20 de ani, nr 6 ATP), după două ore şi 18 minute de joc. Alcaraz a avut o misiune dificilă numai în primul set, decis la tie-break.

Wimbledon 2023 | Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale

Alcaraz a câştigat partida în trei seturi, scor 7-6(3), 6-4, 6-4 şi va juca în semifinale cu Daniil Medvedev (27 de ani, nr 3 ATP). Rusul a triumfat în faţa americanului Christopher Eubanks.

Daniil Medvedev (27 de ani, nr 3 ATP), favoritul numărul 3 al turneului de la Wimbledon, a luptat aproape trei ore (două ore şi 58 de minute) pentru a se califica în penultimul act al competiţiei. Medvedev a dispus în cinci seturi de americanul Christopher Eubanks (27 de ani, nr 43 ATP), scor 6-4, 1-6, 4-6, 7-6(4), 6-1.

În cealaltă semifinală italianul Jannik Sinner va încerca să producă surpriza în faţa lui Novak Djokovic.

Reclamă

Wimbledon 2023 | Novak Djokovic, din nou în semifinale

Sârbul Novak Djokovic, cap de serie numărul 2, s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Djokovic l-a învins în sferturile de finală pe rusul Andrey Rublev, favorit 7, scor 4-6, 6-1, 6-4, 6-3, în două ore şi 48 de minute.
În faza următoare, sârbul îl va întâlni pe Jannick Sinner (Italia), cap de serie 8, care l-a eliminat pe rusul Roman Safiullin, scor 6-4, 3-6, 6-2, 6-2, relatează news.ro.

Pentru Djokovic a fost meciul 400 de Grand Slam, iar semifinala cu Sinner va fi a 46-a de turneu major, ceea ce îl face pe sârb să egaleze recordul lui Roger Federer la simplu masculin. De asemenea, va fi a 12-a semifinală de Wimbledon jucată de sârb.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și