Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 iulie

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2023, 18:09

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate detaliile despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, dar şi cum a fost prezentat Nana Boateng la noul club al lui Dan Petrescu.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

1. Mazilu, la Brighton

Mazilu a semnat cu Brighton! Puştiul de 17 ani va ajunge în Premier League la începutul lui 2024. Hagi încasează 3 milioane de euro pe Mazilu.

2. Boateng, în portbagaj

Reclamă

Boateng a fost prezentat la noua echipă a lui Dan Petrescu. Fostul jucător de la CFR a apărut în portbagajul unei maşini, sponsor oficial al clubului.

3. Planurile lui Popovici

Tot de pe AS.ro, afli că David Popovici se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale de Înot. „Este bucuros pentru admiterea la Facultate”, anunţă antrenorul său, Adrian Rădulescu. Competiţia e exclusiv pe AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

4. Hagi, fără titulari

Hagi a anunţat că nu pleacă la Sibiu cu titularii din meciul cu Sheriff. „Facem 100 de ani pe drum”, susţine „Regele”. Hagi bagă rezervele cu Hermannstadt, în prima etapă din Liga 1.

5. Man şi Mihăilă, în Serie B

Man şi Mihăilă rămân în Serie B. Antrenorul Parmei a făcut anunţul. Asta chiar dacă Fenerbahce a pus pe masă patru milioane de euro pentru Man.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:40 LIVE VIDEOPorsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e acum live în AntenaPLAY! Pole-position pentru Larry Ten Voorde 12:31 Oleksandr Usyk a ajuns la spital după victoria cu Tyson Fury! A revenit la Kingdom Arena pentru conferinţa de presă 12:16 VIDEOIncidente uluitoare la cursa de Formula 2 de la Imola! Amaury Cordeel și Pepe Marti, lăsați în 3 roți la pit stop 12:03 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 11:43 „Ce se întâmplă cu Steaua?” Miodrag Belodedici a tranșat conflictul dintre CSA și FCSB! Ce explicație le-a dat sârbilor 11:33 Ce a spus antrenorul lui Alaves despre Ianis Hagi, după ce Prinţul a atins mingea de trei ori în meciul cu Getafe 11:18 Corvinul Hunedoara va primi licența pentru Europa League! Un oficial FRF a dat cărțile pe față: „Nu vă faceți griji” 10:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 10:48 SUA – Kazahstan, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:20)! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 10:28 Ovidiu Popescu pleacă de la FCSB și semnează cu U Cluj! „Șepcile roșii” au spart banca pentru a-l convinge pe „Lampard” Vezi toate știrile
Citește și