Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 iulie

Antena Sport Publicat: 13 iulie 2023, 18:09

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate detaliile despre transferul lui Adrian Mazilu la Brighton, dar şi cum a fost prezentat Nana Boateng la noul club al lui Dan Petrescu.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

1. Mazilu, la Brighton

Mazilu a semnat cu Brighton! Puştiul de 17 ani va ajunge în Premier League la începutul lui 2024. Hagi încasează 3 milioane de euro pe Mazilu.

2. Boateng, în portbagaj

Reclamă

Boateng a fost prezentat la noua echipă a lui Dan Petrescu. Fostul jucător de la CFR a apărut în portbagajul unei maşini, sponsor oficial al clubului.

3. Planurile lui Popovici

Tot de pe AS.ro, afli că David Popovici se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale de Înot. „Este bucuros pentru admiterea la Facultate”, anunţă antrenorul său, Adrian Rădulescu. Competiţia e exclusiv pe AntenaPLAY, în perioada 23-30 iulie.

Reclamă 4 / 0/3

4. Hagi, fără titulari

Hagi a anunţat că nu pleacă la Sibiu cu titularii din meciul cu Sheriff. „Facem 100 de ani pe drum”, susţine „Regele”. Hagi bagă rezervele cu Hermannstadt, în prima etapă din Liga 1.

5. Man şi Mihăilă, în Serie B

Man şi Mihăilă rămân în Serie B. Antrenorul Parmei a făcut anunţul. Asta chiar dacă Fenerbahce a pus pe masă patru milioane de euro pentru Man.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” Vezi toate știrile
Citește și