Închide meniul

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic: „E ceva de admirat”

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 15:23

Reclamă
Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic: „E ceva de admirat

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz şi Rafael Nadal, Indian Wells 2022 / Hepta

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic. De 22 de ori câştigător de Grand Slam şi dublu campion la Wimbledon, Rafael Nadal, unul dintre idolii lui Alcaraz, i-a urat mult succes numărului 1 mondial, înaintea ultimului act de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz l-a învins în finală pe Novak Djokovic, după o finală superbă, de aproape cinci ore. Spaniolul s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4 şi a câştigat al doilea turneu de Grand Slam al carierei, după ce şi-a trecut în palmares şi titlul de la US Open 2022.

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic: „E ceva de admirat”

Rafael Nadal s-a numărat printre primii jucători care l-au felicitat pe Alcaraz pentru marele succes de duminică. Numărul 1 ATP a dezvăluit că Nadal i-a dat un mesaj şi înaintea finalei cu Djokovic:

„Da, da, mi-a trimis un mesaj. Mai întâi mi-a urat succes în finală şi apreciez. Cineva ca el, un idol al copilăriei mele care continuă să fie, să îţi trimită un mesaj de susţinere pentru cel mai important moment al vieţii tale e ceva de admirat”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit tennishead.net.

Rafael Nadal i-a trimis apoi un mesaj şi după victoria din finala cu Djokovic. Marele campion spaniol nu a fost singura personalitate care l-a felicitat pe Alcaraz după meciul de aproape cinci ore de pe terenul central de la All England Club.

Reclamă

„De fiecare dată când te felicită, Rafa te face să te bucuri pentru că, până la urmă, este idolul tău. Am fost felicitat şi de Fernando Alonso, o altă persoană pe care o admir.

Will Smith m-a surprins când m-a felicitat. Prietenul meu Jimmy Butler… Sunt foarte multe mesaje. Nu vreau să omit pe cineva pentru că au fost multe legende din sport, artişti… Am văzut că Sebastian Yatra mi-a dedicat un cântec”, a mai spus Carlos Alcaraz.

Wimbledon 2023 | Rafael Nadal, mesaj superb pentru Carlos Alcaraz, după ce numărul 1 ATP l-a învins pe Novak Djokovic

Rafael Nadal, de 22 de ori câştigător de Grand Slam şi compatriotul lui Carlos Alcaraz, i-a transmis un mesaj superb noului campion de la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Nadal l-a felicitat pe Carlos Alcaraz şi a făcut referire şi la Manolo Santana, legendarul tenismen spaniol, care a încetat din viaţă la finalul anului 2021:

„Felicitări, Carlos Alcaraz! Ne-ai oferit o bucurie imensă astăzi şi sunt sigur că pionierul tenisului spaniol, Manolo Santana, s-a bucurat oriunde ar fi ca membru al clubului exclusiv de la Wimbledon din care faci parte şi tu de astăzi. O mare îmbrăţişare şi bucură-te de moment, campionule!”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj Vezi toate știrile
Citește și