Închide meniul

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic: „E ceva de admirat”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 15:23

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic: „E ceva de admirat

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz

Carlos Alcaraz şi Rafael Nadal, Indian Wells 2022 / Hepta

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic. De 22 de ori câştigător de Grand Slam şi dublu campion la Wimbledon, Rafael Nadal, unul dintre idolii lui Alcaraz, i-a urat mult succes numărului 1 mondial, înaintea ultimului act de la Wimbledon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlos Alcaraz l-a învins în finală pe Novak Djokovic, după o finală superbă, de aproape cinci ore. Spaniolul s-a impus cu 1-6, 7-6(6), 6-1, 3-6, 6-4 şi a câştigat al doilea turneu de Grand Slam al carierei, după ce şi-a trecut în palmares şi titlul de la US Open 2022.

Rafael Nadal i-a dat mesaj lui Carlos Alcaraz, înaintea finalei cu Djokovic: „E ceva de admirat”

Rafael Nadal s-a numărat printre primii jucători care l-au felicitat pe Alcaraz pentru marele succes de duminică. Numărul 1 ATP a dezvăluit că Nadal i-a dat un mesaj şi înaintea finalei cu Djokovic:

„Da, da, mi-a trimis un mesaj. Mai întâi mi-a urat succes în finală şi apreciez. Cineva ca el, un idol al copilăriei mele care continuă să fie, să îţi trimită un mesaj de susţinere pentru cel mai important moment al vieţii tale e ceva de admirat”, a declarat Carlos Alcaraz, potrivit tennishead.net.

Rafael Nadal i-a trimis apoi un mesaj şi după victoria din finala cu Djokovic. Marele campion spaniol nu a fost singura personalitate care l-a felicitat pe Alcaraz după meciul de aproape cinci ore de pe terenul central de la All England Club.

Reclamă

„De fiecare dată când te felicită, Rafa te face să te bucuri pentru că, până la urmă, este idolul tău. Am fost felicitat şi de Fernando Alonso, o altă persoană pe care o admir.

Will Smith m-a surprins când m-a felicitat. Prietenul meu Jimmy Butler… Sunt foarte multe mesaje. Nu vreau să omit pe cineva pentru că au fost multe legende din sport, artişti… Am văzut că Sebastian Yatra mi-a dedicat un cântec”, a mai spus Carlos Alcaraz.

Wimbledon 2023 | Rafael Nadal, mesaj superb pentru Carlos Alcaraz, după ce numărul 1 ATP l-a învins pe Novak Djokovic

Rafael Nadal, de 22 de ori câştigător de Grand Slam şi compatriotul lui Carlos Alcaraz, i-a transmis un mesaj superb noului campion de la Wimbledon.

Reclamă 4 / 0/3

Nadal l-a felicitat pe Carlos Alcaraz şi a făcut referire şi la Manolo Santana, legendarul tenismen spaniol, care a încetat din viaţă la finalul anului 2021:

„Felicitări, Carlos Alcaraz! Ne-ai oferit o bucurie imensă astăzi şi sunt sigur că pionierul tenisului spaniol, Manolo Santana, s-a bucurat oriunde ar fi ca membru al clubului exclusiv de la Wimbledon din care faci parte şi tu de astăzi. O mare îmbrăţişare şi bucură-te de moment, campionule!”, a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și