Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 octombrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 16:39 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 18:50

Reclamă

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 9 octombrie 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli tot ce se întâmplă la naţionala României înaintea meciului cu Belarus, dar şi planurile de viitor ale lui Gigi Becali.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 9 octombrie 2023

1. A VENIT BORZA LA NAŢIONALĂ

Edi Iordănescu l-a chemat la naţională de urgenţă pe puştiul de 17 ani, Andrei Borza, după ce Mario Camora s-a accidentat. Belarus – România e joi, 12 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

2. TOTUL PE ATAC

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că va transfera un atacant în iarnă, după ce FCSB a câştigat doar cu 1-0 partida de la Botoşani. „Nu se mai poate aşa. Ai 7 ocazii şi dai doar un gol„, a spus patronul de la FCSB.

3. ELOGII PENTRU UN TRICOLOR

Tot pe AS.ro afli cine e jucătorul din naţionala României despre care Viorel Moldovan a spus că este cu „10 clase peste Gvardiol„, starul pentru care Manchester City a plătit 90 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. SORANA RĂMÂNE „PRIMA RACHETĂ”

Sorana Cîrstea rămâne cea mai bine clasată jucătoare din România în clasamentul WTA. „Sori” e pe locul 26, ca şi săptămâna trecută. Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au prins şi ele top 100.

5. BOLONI, APLAUDAT DE TOT STADIONUL

Ladislau Boloni a oferit imagini emoţionante înainte de Sporting Lisabona – Arouca 2-1, meci ce a fost live pe AntenaPLAY. Antrenorul care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo în fotbalul mare a fost aplaudat de un stadion întreg.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
15
mai
23:32
Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a
15
mai
23:10
Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri!
15
mai
22:52
„Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu
Vezi toate știrile
Citește și