Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 octombrie 2023

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 octombrie 2023, 16:39 / Actualizat: 12 octombrie 2023, 18:50

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 9 octombrie 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli tot ce se întâmplă la naţionala României înaintea meciului cu Belarus, dar şi planurile de viitor ale lui Gigi Becali.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 9 octombrie 2023

1. A VENIT BORZA LA NAŢIONALĂ

Edi Iordănescu l-a chemat la naţională de urgenţă pe puştiul de 17 ani, Andrei Borza, după ce Mario Camora s-a accidentat. Belarus – România e joi, 12 octombrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

2. TOTUL PE ATAC

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că va transfera un atacant în iarnă, după ce FCSB a câştigat doar cu 1-0 partida de la Botoşani. „Nu se mai poate aşa. Ai 7 ocazii şi dai doar un gol„, a spus patronul de la FCSB.

3. ELOGII PENTRU UN TRICOLOR

Tot pe AS.ro afli cine e jucătorul din naţionala României despre care Viorel Moldovan a spus că este cu „10 clase peste Gvardiol„, starul pentru care Manchester City a plătit 90 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. SORANA RĂMÂNE „PRIMA RACHETĂ”

Sorana Cîrstea rămâne cea mai bine clasată jucătoare din România în clasamentul WTA. „Sori” e pe locul 26, ca şi săptămâna trecută. Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian au prins şi ele top 100.

5. BOLONI, APLAUDAT DE TOT STADIONUL

Ladislau Boloni a oferit imagini emoţionante înainte de Sporting Lisabona – Arouca 2-1, meci ce a fost live pe AntenaPLAY. Antrenorul care l-a promovat pe Cristiano Ronaldo în fotbalul mare a fost aplaudat de un stadion întreg.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și