Închide meniul

„E o eroare gestul lui!” Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 19:23

Reclamă
„E o eroare gestul lui! Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă şi-a rupt tricoul la finalul partidei cu Belarus

Antena 1

Reacţia celor de la FRF, după ce Valentin Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu. Atacantul de la Parma şi-a rupt tricoul după fluierul de final al partidei. Mai mult, în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Mihăilă ar fi intrat în conflict cu selecţionerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Română de fotbal a reacţionat şi a dezminţit faptul că ar exista un conflict între Mihăilă şi Edi Iorădnescu. Totuşi, FRF nu a fost de acord cu gestul lui Mihăilă de a-şi rupe tricoul, dar l-a scuzat prin faptul că acesta şi-a dorit extrem de mult victoria în meciul cu Belarus.

Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu

Federaţia Română de fotbal a dezvăluit şi motivul pentru care Valentin Mihăilă nu a fost titular în partida cu Belarus.

„Cu câteva minute înainte de antrenamentul oficial la Budapesta, selecționerul a avut o discuție individuală cu Valentin Mihăilă, pe gazon. Subiectul: situația lui medicală. Vali acuză o durere la genunchi, poartă un bandaj, se vede și în imaginea surprinsă chiar în timpul discuției! Cu bandaj a și intrat în meci.

Selecționerul i-a transmis să nu forțeze în antrenamentul oficial, să ia în considerare starea gazonului. Nici măcar nu s-a pus problema să fie titular cu Belarus în aceste condiții!

Reclamă

Introducerea lui pe teren nu s-a făcut mai devreme din același motiv: incertitudinea că genunchiul va rezista. Suprafața de joc fiind una modestă, riscam să pierdem o schimbare devreme.

La final de meci, de supărare pe rezultat și de nervi, Vali a sfâșiat tricoul care era rupt de un adversar încă din primele secunde în care el a intrat pe teren! E o eroare gestul lui, venit tocmai din dorința prea mare de a reuși de a bucura suporterii, chiar dacă acestea nu scuză gestul. Dar atât și nimic mai mult!”, se arată în comunicatul FRF.

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final! Introdus pe teren de Edi Iordănescu în minutul 84, în locul lui Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă nu a mai reuşit să fie eroul naţionalei, ca în meciul cu Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus – România s-a încheiat 0-0 şi naţionala a ratat o şansă uriaşă de a urca pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Urmează meciul cu Andorra de duminică, de la ora 21:45.

Şi Denis Drăguş s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în lacrimi la meciul cu Belarus, după ce naţionala nu a reuşit să înscrie şi să obţină victoria.

Naţionala a controlat autoritar partida disputată la Budapesta, dar nu a reuşit să găsească drumul către golul izbăvitor. Astfel, tricolorii rămân pe locul 2 în grupă, dar ar putea ajunge la mâna rezultatelor pentru a obţine calificarea la EURO 2024.

Florin Prunea l-a criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0: „Cum să schimbi amândoi atacanţii?”

Florin Prunea l-a criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Ambii au punctat că schimbările nu au adus nimic bun în jocul României.

Florin Prunea a subliniat că Edi Iordănescu nu ar fi trebuit să schimbe ambii atacanţi cu o echipă atât de slabă.

Noi am avut un singur șut pe poartă în repriza a doua împotriva celei mai slabe echipe din grupă, că e mai slabă decât Andorra. Dacă ei au trei fundași centrali, noi cum să schimbăm amândoi atacanții, și Alibec, și Drăguș?

Cei de pe bancă nu au adus nimic. Zero! Schimbările au fost făcute foarte târziu și anapoda. Să schimbi amândoi atacanții mi se pare prea mult, împotriva unui adversar foarte slab”, a spus Florin Prunea pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:49 Germania a anunţat lotul preliminar pentru EURO 2024! Surprize uriaşe! Numele mari care nu au fost convocate de Nagelsmann 15:41 Răzvan Lucescu, numit „Mourinho al săracului” după ce a adus-o pe PAOK la o victorie de un titlu nesperat 14:41 Mesajul lui Mihai Leu, de pe patul de spital, după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Îmi pare rău că nu am fost cu voi” 14:00 EXCLUSIVNegocieri intense între FRF și Edi Iordănescu! Tehnicianul amână răspunsul! Șansele ca Edi să ia decizia înainte de EURO 2024 13:46 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 13:46 Ilie Năstase, replică dură pentru Florin Talpan: „Îl dau în judecată”! Declaraţii devastatoare: „Nu mai gândeşte, a luat-o razna” 13:21 Lovitură pentru Gigi Becali! Louis Munteanu a fost convins să semneze cu rivala FCSB-ului din Liga 1! Acord total pentru atacant 12:58 Detalii din interior despre accidentarea Simonei Halep: „Când se întâmplă asta, cel mai bine e să te oprești” 12:36 Florin Talpan, atac devastator la FCSB şi la Ilie Năstase: „Continuă să nu respecte legea”! Cum a numit echipa lui Gigi Becali 12:35 Răzvan Lucescu, uimit de realizările lui PAOK, înainte de meciul pentru titlu cu Aris: „E ceva uimitor. Nimeni nu ne dădea şanse” Vezi toate știrile
Citește și