Închide meniul

„E o eroare gestul lui!” Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 19:23

Reclamă
„E o eroare gestul lui! Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu

Valentin Mihăilă şi-a rupt tricoul la finalul partidei cu Belarus

Antena 1

Reacţia celor de la FRF, după ce Valentin Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu. Atacantul de la Parma şi-a rupt tricoul după fluierul de final al partidei. Mai mult, în spaţiul public a apărut informaţia conform căreia Mihăilă ar fi intrat în conflict cu selecţionerul Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federaţia Română de fotbal a reacţionat şi a dezminţit faptul că ar exista un conflict între Mihăilă şi Edi Iorădnescu. Totuşi, FRF nu a fost de acord cu gestul lui Mihăilă de a-şi rupe tricoul, dar l-a scuzat prin faptul că acesta şi-a dorit extrem de mult victoria în meciul cu Belarus.

Reacţia FRF, după ce Mihăilă şi-a rupt tricoul şi ar fi intrat în conflict cu Edi Iordănescu

Federaţia Română de fotbal a dezvăluit şi motivul pentru care Valentin Mihăilă nu a fost titular în partida cu Belarus.

„Cu câteva minute înainte de antrenamentul oficial la Budapesta, selecționerul a avut o discuție individuală cu Valentin Mihăilă, pe gazon. Subiectul: situația lui medicală. Vali acuză o durere la genunchi, poartă un bandaj, se vede și în imaginea surprinsă chiar în timpul discuției! Cu bandaj a și intrat în meci.

Selecționerul i-a transmis să nu forțeze în antrenamentul oficial, să ia în considerare starea gazonului. Nici măcar nu s-a pus problema să fie titular cu Belarus în aceste condiții!

Reclamă

Introducerea lui pe teren nu s-a făcut mai devreme din același motiv: incertitudinea că genunchiul va rezista. Suprafața de joc fiind una modestă, riscam să pierdem o schimbare devreme.

La final de meci, de supărare pe rezultat și de nervi, Vali a sfâșiat tricoul care era rupt de un adversar încă din primele secunde în care el a intrat pe teren! E o eroare gestul lui, venit tocmai din dorința prea mare de a reuși de a bucura suporterii, chiar dacă acestea nu scuză gestul. Dar atât și nimic mai mult!”, se arată în comunicatul FRF.

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final

Valentin Mihăilă a cedat nervos şi şi-a rupt tricoul după fluierul final! Introdus pe teren de Edi Iordănescu în minutul 84, în locul lui Nicolae Stanciu, Valentin Mihăilă nu a mai reuşit să fie eroul naţionalei, ca în meciul cu Elveţia.

Reclamă 4 / 0/3

Belarus – România s-a încheiat 0-0 şi naţionala a ratat o şansă uriaşă de a urca pe primul loc în grupa I de calificare la EURO 2024. Urmează meciul cu Andorra de duminică, de la ora 21:45.

Şi Denis Drăguş s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în lacrimi la meciul cu Belarus, după ce naţionala nu a reuşit să înscrie şi să obţină victoria.

Naţionala a controlat autoritar partida disputată la Budapesta, dar nu a reuşit să găsească drumul către golul izbăvitor. Astfel, tricolorii rămân pe locul 2 în grupă, dar ar putea ajunge la mâna rezultatelor pentru a obţine calificarea la EURO 2024.

Florin Prunea l-a criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0: „Cum să schimbi amândoi atacanţii?”

Florin Prunea l-a criticat pe Edi Iordănescu după Belarus – România 0-0. Ambii au punctat că schimbările nu au adus nimic bun în jocul României.

Florin Prunea a subliniat că Edi Iordănescu nu ar fi trebuit să schimbe ambii atacanţi cu o echipă atât de slabă.

Noi am avut un singur șut pe poartă în repriza a doua împotriva celei mai slabe echipe din grupă, că e mai slabă decât Andorra. Dacă ei au trei fundași centrali, noi cum să schimbăm amândoi atacanții, și Alibec, și Drăguș?

Cei de pe bancă nu au adus nimic. Zero! Schimbările au fost făcute foarte târziu și anapoda. Să schimbi amândoi atacanții mi se pare prea mult, împotriva unui adversar foarte slab”, a spus Florin Prunea pentru digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și