Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ale zilei de 16 octombrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 17:41 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 16:50

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ale zilei de 16 octombrie

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 16 octombrie 2023 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a trecut pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO 2024, Gigi Becali l-a atacat pe Edi Iordănescu din cauza lui Olaru şi Dorin Rotariu e gata pentru debutul la FCSB. Cele mai tari ştiri ale zilei de pe site-ul AS.ro.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 16 octombrie 2023

1. Scenariu de thriller

Scenariu de thriller pentru naţională. România ar putea termina grupa de calificare la egalitate cu Elveţia şi Israel. Tricolorii au învins-o ieri pe Andorra cu 4-0, în timp ce Elveţia a făcut 3-3 cu Belarus.

2. Gigi îl face praf pe Edi

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut mincinos şi răzbunător pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB a susţinut că Darius Olaru nu era accidentat, aşa cum a susţinut selecţionerul. Edi a răspuns pe loc: „Jucătorul poate da unda verde finală”.

3. Rotariu face senzaţie

Dorin Rotariu va debuta pentru FCSB duminica aceasta. FCSB o va întâlni pe Voluntari la debutul lui Rotariu. „A impresionat la antrenamente”, a anunţat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

4. Mesaj superb pentru israelieni

Tot de pe as.ro afli ce mesaj superb le-a transmis Antonio Sefer fanilor echipei sale. Aceştia i-au întors imediat cuvintele frumoase. „Eşti rege”, au răspuns ei.

5. Federer se bucură de viaţă

Lui Federer nu îi e dor de meciurile împotriva lui Nadal. Elveţianul s-a retras anul trecut. „Sunt fericit că nu trebuie să joc împotriva unuia din cei mai mari”, a spus Federer.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Lovitură uriașă pentru Gigi Becali și FCSB! A venit motivarea Curții de Apel în procesul cu privire la palmaresul clubului Steaua 12:25 „Magic!” Presa din Spania, comparație fabuloasă între Gică și Ianis Hagi după meciul cu Real Madrid 12:22 Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull: „Este foarte fericit, are cea mai bună maşină!” 12:13 Dan Șucu se luptă cu un club din Europa pentru semnătura lui Neil Lennon! Pe lista cărei echipe se află tehnicianul 12:00 Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 11:46 FotoIubita lui Horaţiu Moldovan se îmbogăţeşte pe TikTok! A cântat o manea celebră şi a adunat peste 36 de milioane de afişări 11:15 Corvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi LIVE TEXT, ora 20:30, finala Cupei României. Miza e uriaşă: trofeul şi un loc în Europa League 11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului Vezi toate știrile
Citește și