Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ale zilei de 16 octombrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 17:41 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 16:50

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ale zilei de 16 octombrie

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 16 octombrie 2023 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a trecut pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO 2024, Gigi Becali l-a atacat pe Edi Iordănescu din cauza lui Olaru şi Dorin Rotariu e gata pentru debutul la FCSB. Cele mai tari ştiri ale zilei de pe site-ul AS.ro.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 16 octombrie 2023

1. Scenariu de thriller

Scenariu de thriller pentru naţională. România ar putea termina grupa de calificare la egalitate cu Elveţia şi Israel. Tricolorii au învins-o ieri pe Andorra cu 4-0, în timp ce Elveţia a făcut 3-3 cu Belarus.

2. Gigi îl face praf pe Edi

Reclamă
Reclamă 4

Gigi Becali l-a făcut mincinos şi răzbunător pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB a susţinut că Darius Olaru nu era accidentat, aşa cum a susţinut selecţionerul. Edi a răspuns pe loc: „Jucătorul poate da unda verde finală”.

3. Rotariu face senzaţie

Dorin Rotariu va debuta pentru FCSB duminica aceasta. FCSB o va întâlni pe Voluntari la debutul lui Rotariu. „A impresionat la antrenamente”, a anunţat Gigi Becali.

Reclamă

4. Mesaj superb pentru israelieni

Tot de pe as.ro afli ce mesaj superb le-a transmis Antonio Sefer fanilor echipei sale. Aceştia i-au întors imediat cuvintele frumoase. „Eşti rege”, au răspuns ei.

5. Federer se bucură de viaţă

Lui Federer nu îi e dor de meciurile împotriva lui Nadal. Elveţianul s-a retras anul trecut. „Sunt fericit că nu trebuie să joc împotriva unuia din cei mai mari”, a spus Federer.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul Oţelul

22:45

FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena

22:40

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-2. Dezastru pentru roş-albaştri! Cisotti şi Zivulic au marcat pentru gălăţeni

22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris 6 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și