Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ale zilei de 16 octombrie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 octombrie 2023, 17:41 / Actualizat: 19 decembrie 2023, 16:50

Reclamă

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ale zilei de 16 octombrie

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 16 octombrie 2023 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a trecut pe primul loc în grupa din preliminariile pentru EURO 2024, Gigi Becali l-a atacat pe Edi Iordănescu din cauza lui Olaru şi Dorin Rotariu e gata pentru debutul la FCSB. Cele mai tari ştiri ale zilei de pe site-ul AS.ro.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update – 16 octombrie 2023

1. Scenariu de thriller

Scenariu de thriller pentru naţională. România ar putea termina grupa de calificare la egalitate cu Elveţia şi Israel. Tricolorii au învins-o ieri pe Andorra cu 4-0, în timp ce Elveţia a făcut 3-3 cu Belarus.

2. Gigi îl face praf pe Edi

Reclamă

Gigi Becali l-a făcut mincinos şi răzbunător pe Edi Iordănescu. Patronul FCSB a susţinut că Darius Olaru nu era accidentat, aşa cum a susţinut selecţionerul. Edi a răspuns pe loc: „Jucătorul poate da unda verde finală”.

3. Rotariu face senzaţie

Dorin Rotariu va debuta pentru FCSB duminica aceasta. FCSB o va întâlni pe Voluntari la debutul lui Rotariu. „A impresionat la antrenamente”, a anunţat Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

4. Mesaj superb pentru israelieni

Tot de pe as.ro afli ce mesaj superb le-a transmis Antonio Sefer fanilor echipei sale. Aceştia i-au întors imediat cuvintele frumoase. „Eşti rege”, au răspuns ei.

5. Federer se bucură de viaţă

Lui Federer nu îi e dor de meciurile împotriva lui Nadal. Elveţianul s-a retras anul trecut. „Sunt fericit că nu trebuie să joc împotriva unuia din cei mai mari”, a spus Federer.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și