Închide meniul
Video

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 decembrie 2023

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 16:31

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 15 decembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul campioanelor la tenis de masă 2023 a început în forţă. În direct în AntenaPLAY, Bernadette Szocs a făcut un meci mare împotriva ocupantei locului 6 din clasamentul mondial. Românca a dus confruntarea în set decisiv dar, din păcate, a ratat calificarea.

Alexandra Tudor îţi prezintă AntenaSport Update 15 decembrie 2023

1. Bernadette Szocs a luptat eroic, dar a ratat dramatic calificarea în sferturi la Turneul Campioanelor. A cedat, în set decisiv, în faţa chinezoaicei Chen Xingtong. Competiţia continuă, în acest weekend, pe AntenaPLAY.

2. Simona Halep a renunţat la colaborarea cu Mouratoglou. „Încrederea mea este zdruncinată” a afirmat fostul lider WTA, care a făcut şi un anunţ dezastruos. Dacă nu scapă de suspendare la TAS, se retrage definitiv din tenis!

3. Radu Drăguşin e în negocieri avansate cu Tottenham. Poate deveni cel mai scump român transferat vreodată. Englezii vor să achite 32 de milioane de euro şi îi oferă lui Drăguşin un salariu anual de 3 milioane de euro.

Reclamă

4. Pe as.ro afli şi cine este jucătorul care este la un pas de a semna cu FCSB. Gigi Becali nu-l mai vrea pe Daniel Paraschiv şi este pe punctul de a da o altă lovitură.

5. Florin Tănase l-a învins pe Reghecampf în Arabia Saudită! Şi-a regăsit pofta de gol şi trage tare pentru a fi în lotul României la EURO 2024.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Ilie Dumitrescu a văzut „pătrăţelele” jucătorilor de la Corvinul şi a reacţionat imediat: „Vrei să-ţi spun ceva?” 9:24 Ovidiu Ionescu s-a calificat pe tabloul principal al turneului preolimpic de la Sarajevo 8:55 Prima reacţie a lui Radu Drăguşin după evoluţia spectaculoasă din Tottenham – Manchester City 0-2 8:22 Cum a fost supranumit Răzvan Lucescu de greci după ce a adus-o miraculos pe PAOK la un pas de un titlu istoric 8:14 FotoPe cine poate întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League! Un posibil adversar a „spulberat” FCSB! 7:42 Reacţia lui Mircea Lucescu după ce Corvinul a câştigat Cupa României: „Sunt mândru”! Pe cine a lăudat: „E mulţumită lui” 0:29 Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!” 0:13 Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!” 15
mai
23:56
Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat
15
mai
23:45
Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa!
Vezi toate știrile
Citește și