Închide meniul

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie

Bogdan Stănescu Publicat: 23 ianuarie 2024, 11:51

Reclamă
Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară! Reacţia sârbului după victorie

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară

Novak Djokovic, la finalul unui meci / Profimedia Images

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, locul 1 mondial, s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Numărul 1 mondial, câştigător la Melbourne de 10 ori, l-a învins în sferturi pe americanul Taylor Fritz, favorit 12, scor 7-6 [3], 4-6, 6-2, 6-3.

Novak Djokovic s-a calificat în semifinale la Australian Open pentru a 11-a oară!

Meciul a durat  3 ore şi 48 de minute. Djokovic a ajuns pentru a 48-a oară în semifinale la un Grand Slam, relatează news.ro.

Pentru un loc în finală, el îi va înfrunta pe învingătorul meciului dintre italianul Jannik Sinner şi rusul Andrei Rublev.

O să fiu modest. Încrederea e importantă, dar va fi greu (n.r: să câştige din nou la Australian Open)”, a declarat Novak Djokovic pentru eurosport.ro după victoria cu Taylor Fritz.

Reclamă

Coco Gauff, pentru prima oară în semifinalele Australian Open

Coco Gauff s-a calificat pentru prima oară în semifinalele Australian Open, după ce a învins-o pe sportiva ucraineană Marta Kostiuk, locul 37 mondial în primul Grand Slam al anului.

Gauff, care a câştigat US Open în 2023, s-a impus cu scorul de 7-6 [6], 6-7 [3], 6-2, în 3 ore şi 9 minute.

În semifinale, ea va evolua cu învingătoarea partidei dintre belarusa Aryna Sabalenka, favorită 3, şi sportiva cehă Barbora Krejcikova, cap de serie 9.

Reclamă 4 / 0/3

În celelalte două sferturi ce se vor desfăşura miercuri, se vor întâlni Linda Noskova – Daiana Yastremska, respectiv Qinwen Zheng – Anna Kalinskaya.

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina, OUT de la Australian Open 2024

Victoria Azarenka şi Elina Svitolina sunt OUT de la Australian Open 2024! Daiana Yastremska, locul 93 mondial şi venită din calificări, a acces, luni, în sferturile de finală de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Yastremska a trecut în optimi de belarus Victoria Azarenka, locul 22 mondial şi cap de serie 18, scor 7-6 (8/6), 6-4, după un meci care a durat doup ore şi 7 minute.

Yastremska este prima jucătoare venită din calificări care ajunge în sferturile de finală ale unui turneu de Grand Slam de la Emma Răducanu, la US Open 2021.

După ce în turul trei a trecut de liderul mondial Iga Swiatek, jucătoarea cehă de 19 ani Linda Noskova, locul 50 mondial, s-a calificat în sferturi, beneficiind de retragerea ucrainencei Elina Sviitolina, favorită 19, la scorul de 3-0 în primul set, după 23 de minute de joc. Svitolina a acuzat dureri la spate.

Yastremska şi Noskova, calificate pentru prima oară în această fază a competiţiei la un Grand Slam, vor fi adversare în sferturile de finală, una dintre ele fiind astfel o semifinalistă surpriză la Melbourne.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Jaqueline Cristian, revenire de excepţie la Roma! S-a calificat în turul 3 şi va juca contra numărului 3 WTA 21:14 Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! La câţi sportivi a ajuns delegaţia României 20:48 Mihai Stoica a oferit detalii spectaculoase despre petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Aşa interes n-a fost niciodată. Incredibil!” 20:46 Echipa care vrea să fie surpriza la Campionatul Mondial de Hochei are planuri mari: „Suntem ambiţioşi” 20:26 Previziunile lui Gică Hagi, înainte de EURO 2024. „Regele” ia în calcul o surpriză uriaşă: „Să nu fie dezamăgirea turneului!” 19:55 VideoDarius Olaru vrea un film şi cu FCSB, după ce a câştigat titlul: „A fost un an de neuitat” 19:39 VideoMama lui Radu Drăguşin, anunţ despre viitorul fiului ei la Tottenham: „Îmi menţin în afirmaţia!” 19:22 Toto Wolff nu şi-a luat gândul de la Max Verstappen! Declaraţiile şefului de la Mercedes care îi dau emoţii lui Christian Horner 18:35 Un francez va arbitra lupta la titlu a echipei lui Răzvan Lucescu! PAOK – Olympiacos se vede exclusiv în AntenaPLAY 18:34 „Aşteptăm răspunsul final!” Dan Şucu a recunoscut ce antrenor îşi doreşte la Rapid. Prima reacţie după ce l-a refuzat pe Şumudică Vezi toate știrile
Citește și