Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 1 aprilie 2024

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 17:34 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 18:36

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 1 aprilie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 1 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi declarațiile făcute de Gigi Becali, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe Farul. Roș-albaștrii s-au distanțat în fruntea Ligii 1 la șapte puncte, după victorie de pe terenul „Regelui” Hagi.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 1 aprilie 2024

1. Gigi, verdict despre Radaslavescu

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Eduard Radaslavescu, după ce l-a schimbat în minutul 28 al partidei cu Farul: „Nu sunt supărat pe el, va mai juca”, a spus patronul de la FCSB, după ce roș-albaștrii l-au învins pe „Regele” Hagi la el acasă.

2. „Il Luce” îl susține pe Ianis

Reclamă

Mircea Lucescu a reacționat, după ce turcii au anunțat transferul bombă al lui Ianis Hagi la Galatasaray: „Ar avea o susținere extraordinară acolo”, a declarat „Il Luce”. Ianis poate călca pe urmele tatălui lui, din vară.

3. Edi Iordănescu poate lăsa naționala

Pe AS.ro vezi și ce echipă de club îl dorește cu insistență pe Edi Iordănescu. Selecționerul poate părăsi naționala după doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

4. „Simo”, din nou în clasament

Simona Halep a revenit oficial în clasamentul WTA. Românca ocupă locul 1143 și se pregătește pentru turneul de la Rouen, din această lună.

5. Mbappe l-a făcut să răbufnească

Luis Enrique a răbufnit, atunci când a fost întrebat de ce l-a schimbat pe Kylian Mbappe în derby-ul cu Marseille: „M-am săturat! Eu sunt antrenorul”, a reacționat spaniolul. PSG va juca miercuri în semifinalele Cupei Franței, live în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și