Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 1 aprilie 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 17:34 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 18:36

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 1 aprilie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 1 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi declarațiile făcute de Gigi Becali, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe Farul. Roș-albaștrii s-au distanțat în fruntea Ligii 1 la șapte puncte, după victorie de pe terenul „Regelui” Hagi.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 1 aprilie 2024

1. Gigi, verdict despre Radaslavescu

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Eduard Radaslavescu, după ce l-a schimbat în minutul 28 al partidei cu Farul: „Nu sunt supărat pe el, va mai juca”, a spus patronul de la FCSB, după ce roș-albaștrii l-au învins pe „Regele” Hagi la el acasă.

2. „Il Luce” îl susține pe Ianis

Reclamă

Mircea Lucescu a reacționat, după ce turcii au anunțat transferul bombă al lui Ianis Hagi la Galatasaray: „Ar avea o susținere extraordinară acolo”, a declarat „Il Luce”. Ianis poate călca pe urmele tatălui lui, din vară.

3. Edi Iordănescu poate lăsa naționala

Pe AS.ro vezi și ce echipă de club îl dorește cu insistență pe Edi Iordănescu. Selecționerul poate părăsi naționala după doi ani.

Reclamă 4 / 0/3

4. „Simo”, din nou în clasament

Simona Halep a revenit oficial în clasamentul WTA. Românca ocupă locul 1143 și se pregătește pentru turneul de la Rouen, din această lună.

5. Mbappe l-a făcut să răbufnească

Luis Enrique a răbufnit, atunci când a fost întrebat de ce l-a schimbat pe Kylian Mbappe în derby-ul cu Marseille: „M-am săturat! Eu sunt antrenorul”, a reacționat spaniolul. PSG va juca miercuri în semifinalele Cupei Franței, live în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și