Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 1 aprilie 2024

Viviana Moraru Publicat: 1 aprilie 2024, 17:34 / Actualizat: 2 aprilie 2024, 18:36

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 1 aprilie

Alexandra Tudor îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 1 aprilie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi declarațiile făcute de Gigi Becali, după ce FCSB a învins-o cu 1-0 pe Farul. Roș-albaștrii s-au distanțat în fruntea Ligii 1 la șapte puncte, după victorie de pe terenul „Regelui” Hagi.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 1 aprilie 2024

1. Gigi, verdict despre Radaslavescu

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Eduard Radaslavescu, după ce l-a schimbat în minutul 28 al partidei cu Farul: „Nu sunt supărat pe el, va mai juca”, a spus patronul de la FCSB, după ce roș-albaștrii l-au învins pe „Regele” Hagi la el acasă.

2. „Il Luce” îl susține pe Ianis

Reclamă
Reclamă 4

Mircea Lucescu a reacționat, după ce turcii au anunțat transferul bombă al lui Ianis Hagi la Galatasaray: „Ar avea o susținere extraordinară acolo”, a declarat „Il Luce”. Ianis poate călca pe urmele tatălui lui, din vară.

3. Edi Iordănescu poate lăsa naționala

Pe AS.ro vezi și ce echipă de club îl dorește cu insistență pe Edi Iordănescu. Selecționerul poate părăsi naționala după doi ani.

Reclamă

4. „Simo”, din nou în clasament

Simona Halep a revenit oficial în clasamentul WTA. Românca ocupă locul 1143 și se pregătește pentru turneul de la Rouen, din această lună.

5. Mbappe l-a făcut să răbufnească

Luis Enrique a răbufnit, atunci când a fost întrebat de ce l-a schimbat pe Kylian Mbappe în derby-ul cu Marseille: „M-am săturat! Eu sunt antrenorul”, a reacționat spaniolul. PSG va juca miercuri în semifinalele Cupei Franței, live în AntenaPLAY.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și