Închide meniul
UPDATE

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul a obţinut o victorie dramatică împotriva lui Sinner

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 23:00

Reclamă
Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul a obţinut o victorie dramatică împotriva lui Sinner

Carlos Alcaraz - Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024!

Alexander Zverev şi Carlos Alcaraz se vor întâlni în finala Roland Garros 2024 / Profimedia Images

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul l-a învins pe italianul Jannick Sinner în 5 seturi. Scorul final a fost 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3. În cealaltă semifinală, Alexander Zverev l-a învins pe Casper Ruud cu 2-6, 6-2, 6-4, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a durat peste 4 ore. Alcaraz îl va întâlni în finala Roland Garros pe câştigătorul duelului dintre Alexander Zverev şi Casper Ruud.

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul a obţinut o victorie dramatică împotriva lui Sinner

În vârstă de 21 de ani, Carlos Alcaraz deţine deja două turnee de Grand Slam. A câştigat US Open în 2022 şi Wimbledon în 2023.

Până la Grand Slam-ul parizian din acest an, Carlos Alcaraz a ajuns cel mai departe la Roland Garros până în semifinale. S-a întâmplat anul trecut, atunci când a fost învins în penultimul act de Novak Djokovic în 4 seturi. Sârbul avea să câştige trofeul.

Carlos Alcaraz l-a învins în sferturi pe Stefanos Tsitsipas în 3 seturi

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2024 după ce l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în 3 seturi. Alcaraz s-a impus în faţa grecului, favorit 9, cu 6-3, 7-6 [3], 6-4, după două ore şi 15 minute de joc.

Reclamă
Reclamă

Alcaraz şi Sinner se întâlniseră de opt ori până acum, obţinând fiecare câte patru victorii. Cu această victorie, Alcaraz îl conduce pe Sinner cu 5-4 la întâlnirile directe. Alcaraz câştigase şi precedentul duel dintre ei (1-6, 6-3, 6-2), în semifinalele Masters 1000 de la Indian Wells, în martie.

Jannik Sinner va fi noul număr 1 ATP după retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros! Italianul a scris istorie în lumea tenisului și va fi primul jucător în clasamentul mondial, după turneul din Franța.

La vârsta de 22 de ani, Sinner va deveni primul italian numărul 1 mondial în tenis, după retragerea lui Novak Djokovic.

Reclamă

În ziua în care Djokovic s-a retras de la Roland Garros, Jannik Sinner l-a învins în sferturi pe Grigor Dimitrov, în 3 seturi (6-2, 6-4, 7-6). Italianul a ajuns pentru prima dată în semifinalele turneului din Franța.

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024. Anunţul a fost făcut pe contul oficial al Openului francez. Decizia lui Nole a venit după accidentarea de la genunchi.

Din păcate pentru Novak Djokovic, verdictul medicilor după RMN-ul la care a fost supus marţi a indicat o ruptură a meniscului drept. El urma să evolueze împotriva lui Casper Ruud în sferturile de finală, astfel că finalistul din ultimii doi ani a ajuns în semifinale. Casper Ruud se va duela cu Alexander Zverev pentru finala turneului.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:40

WADA a făcut apel și cere suspendarea lui Jannik Sinner! Cât riscă să stea departe de teren numărul 1 mondial

12:18

Jaqueline Cristian, revenire fabuloasă cu Barbora Krejcikova! A salvat patru mingi de meci și s-a calificat în turul 3 la Beijing

12:15

Gigi Becali nu se mai uită la bani și a luat o decizie drastică la FCSB: „Lasă, bă, că dau eu două milioane de euro!”

11:00

„Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League

10:50

Andreea Dragoman, învinsă dramatic la China Smash 2024. Adina Diaconu – Yee Lok Lam (13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)

10:27

Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY)

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și