Închide meniul
UPDATE

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul a obţinut o victorie dramatică împotriva lui Sinner

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iunie 2024, 23:00

Reclamă
Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul a obţinut o victorie dramatică împotriva lui Sinner

Carlos Alcaraz - Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024!

Alexander Zverev şi Carlos Alcaraz se vor întâlni în finala Roland Garros 2024 / Profimedia Images

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul l-a învins pe italianul Jannick Sinner în 5 seturi. Scorul final a fost 2-6, 6-3, 3-6, 6-4, 6-3. În cealaltă semifinală, Alexander Zverev l-a învins pe Casper Ruud cu 2-6, 6-2, 6-4, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul a durat peste 4 ore. Alcaraz îl va întâlni în finala Roland Garros pe câştigătorul duelului dintre Alexander Zverev şi Casper Ruud.

Carlos Alcaraz – Alexander Zverev e finala Roland Garros 2024! Spaniolul a obţinut o victorie dramatică împotriva lui Sinner

În vârstă de 21 de ani, Carlos Alcaraz deţine deja două turnee de Grand Slam. A câştigat US Open în 2022 şi Wimbledon în 2023.

Până la Grand Slam-ul parizian din acest an, Carlos Alcaraz a ajuns cel mai departe la Roland Garros până în semifinale. S-a întâmplat anul trecut, atunci când a fost învins în penultimul act de Novak Djokovic în 4 seturi. Sârbul avea să câştige trofeul.

Carlos Alcaraz l-a învins în sferturi pe Stefanos Tsitsipas în 3 seturi

Carlos Alcaraz s-a calificat în semifinale la Roland Garros 2024 după ce l-a învins pe Stefanos Tsitsipas în 3 seturi. Alcaraz s-a impus în faţa grecului, favorit 9, cu 6-3, 7-6 [3], 6-4, după două ore şi 15 minute de joc.

Reclamă
Reclamă 4

Alcaraz şi Sinner se întâlniseră de opt ori până acum, obţinând fiecare câte patru victorii. Cu această victorie, Alcaraz îl conduce pe Sinner cu 5-4 la întâlnirile directe. Alcaraz câştigase şi precedentul duel dintre ei (1-6, 6-3, 6-2), în semifinalele Masters 1000 de la Indian Wells, în martie.

Jannik Sinner va fi noul număr 1 ATP după retragerea lui Novak Djokovic de la Roland Garros! Italianul a scris istorie în lumea tenisului și va fi primul jucător în clasamentul mondial, după turneul din Franța.

La vârsta de 22 de ani, Sinner va deveni primul italian numărul 1 mondial în tenis, după retragerea lui Novak Djokovic.

Reclamă

În ziua în care Djokovic s-a retras de la Roland Garros, Jannik Sinner l-a învins în sferturi pe Grigor Dimitrov, în 3 seturi (6-2, 6-4, 7-6). Italianul a ajuns pentru prima dată în semifinalele turneului din Franța.

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros 2024. Anunţul a fost făcut pe contul oficial al Openului francez. Decizia lui Nole a venit după accidentarea de la genunchi.

Din păcate pentru Novak Djokovic, verdictul medicilor după RMN-ul la care a fost supus marţi a indicat o ruptură a meniscului drept. El urma să evolueze împotriva lui Casper Ruud în sferturile de finală, astfel că finalistul din ultimii doi ani a ajuns în semifinale. Casper Ruud se va duela cu Alexander Zverev pentru finala turneului.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

8:40

Gest incredibil făcut de slovaci înainte de meciul decisiv cu România: au chemat bucătarul la conferinţa de presă

8:25

Andrei Raţiu, aproape de un transfer uriaş! Cele două echipe care se luptă pentru semnătura titularului României de la EURO 2024

8:12

Anunţul făcut de Luka Modric, la 38 de ani şi 289 de zile, după victoria ratată dramatic de Croaţia în faţa Italiei, la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și