Închide meniul

Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2024, 23:54

Reclamă
Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Simona Halep, la ediţia din 2022 a turneului de la Wimbledon / Profimedia

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul său. Revenită în circuit în luna martie, la Miami, Halep nu a avut parte de cea mai bună revenire. Dubla câştigătoare de Grand Slam are mai bătăi de cap cu accidentările, iar programul ei din perioada următoare este sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor de la Iaşi Open, turneu care va face parte din categoria WTA 250 din acest an.

Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Cu toate acestea, Simona Halep nu crede dacă va onora invitaţia organizatorilor. Românca nu a decis nimic încă şi vrea să se recupereze în totalitate:

„Nu cred că voi juca. Momentan nu am decis absolut nimic. Trebuie să mă recuperez în totalitate cu genunchiul și să văd ce am de făcut”, a declarat Simona Halep, potrivit sport.ro.

De asemenea, Simona Halep a fost întrebată şi despre turneul de la Wimbledon, acolo unde s-a impus în 2019. La fel ca la celelalte turnee, singura şansă a româncei de a participa este un wildcard.

Reclamă
Reclamă

„Încă nu dau niciun răspuns clar, pentru că nu știu”, a mai spus dubla câştigătoare de Grand Slam.

„O să fiu criticată, dar sunt sinceră!” Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep a oferit un răspuns ferm despre româncele din tenis. „Simo” a fost întrebată dacă România mai poate da o câştigătoare de Grand Slam, iar fostul lider WTA a oferit imediat replica.

„E o întrebare dificilă, că o să fie interpretată în foarte multe direcții. Eu sper cât de curând. Nu e ușor … Ce pot să spun, nu este ușor și trebuie să ai și șansă. Trebuie să fii și serios. Trebuie să ai și dorința foarte mare și nebunia necesară.

Reclamă

(N.r. Vezi în momentul de față o jucătoare româncă?) O să fiu criticată, poate, dar nu văd. Sunt sinceră și zic că nu văd”, a declarat Simona Halep, conform stirileprotv.ro.

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren, în cadrul unui meci demonstrativ de senzaţie, la Cluj, unde va face echipă cu Andrei Pavel şi va evolua împotriva perechii Steffi Graf – Andre Agassi.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:31

„El ştie ce presiune e pe el!” Dan Petrescu, reacţie după ce Louis Munteanu a petrecut toată noaptea în club

19:29

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele de start

19:08

Detalii despre ultimele probleme de sănătate ale lui Mircea Rednic: „Domnul doctor nu i-a dat voie să facă mult efort!”

18:43

Walter Zenga a fost prezentat de o echipă de Liga a 4-a. Anunţ incredibil despre fostul antrenor de la FCSB şi Dinamo

18:16

Câte etape a fost suspendat Radu Drăgușin de UEFA, după ce a fost eliminat în minutul 8 în Tottenham – Qarabag 3-0

17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și