Închide meniul

Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Alex Masgras Publicat: 8 iunie 2024, 23:54

Reclamă
Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Simona Halep, la ediţia din 2022 a turneului de la Wimbledon / Profimedia

Simona Halep a făcut un anunţ despre viitorul său. Revenită în circuit în luna martie, la Miami, Halep nu a avut parte de cea mai bună revenire. Dubla câştigătoare de Grand Slam are mai bătăi de cap cu accidentările, iar programul ei din perioada următoare este sub semnul întrebării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Simona Halep a primit un wildcard din partea organizatorilor de la Iaşi Open, turneu care va face parte din categoria WTA 250 din acest an.

Simona Halep, anunţ despre viitorul său! Ce a spus fostul număr 1 WTA despre participările la Wimbledon şi Iaşi

Cu toate acestea, Simona Halep nu crede dacă va onora invitaţia organizatorilor. Românca nu a decis nimic încă şi vrea să se recupereze în totalitate:

„Nu cred că voi juca. Momentan nu am decis absolut nimic. Trebuie să mă recuperez în totalitate cu genunchiul și să văd ce am de făcut”, a declarat Simona Halep, potrivit sport.ro.

De asemenea, Simona Halep a fost întrebată şi despre turneul de la Wimbledon, acolo unde s-a impus în 2019. La fel ca la celelalte turnee, singura şansă a româncei de a participa este un wildcard.

Reclamă
Reclamă 4

„Încă nu dau niciun răspuns clar, pentru că nu știu”, a mai spus dubla câştigătoare de Grand Slam.

„O să fiu criticată, dar sunt sinceră!” Simona Halep, răspuns ferm despre româncele din tenis

Simona Halep a oferit un răspuns ferm despre româncele din tenis. „Simo” a fost întrebată dacă România mai poate da o câştigătoare de Grand Slam, iar fostul lider WTA a oferit imediat replica.

„E o întrebare dificilă, că o să fie interpretată în foarte multe direcții. Eu sper cât de curând. Nu e ușor … Ce pot să spun, nu este ușor și trebuie să ai și șansă. Trebuie să fii și serios. Trebuie să ai și dorința foarte mare și nebunia necesară.

Reclamă

(N.r. Vezi în momentul de față o jucătoare româncă?) O să fiu criticată, poate, dar nu văd. Sunt sinceră și zic că nu văd”, a declarat Simona Halep, conform stirileprotv.ro.

Simona Halep se pregăteşte să revină pe teren, în cadrul unui meci demonstrativ de senzaţie, la Cluj, unde va face echipă cu Andrei Pavel şi va evolua împotriva perechii Steffi Graf – Andre Agassi.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și