Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 11 iunie

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iunie 2024, 17:16

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 11 iunie! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a susţinut primul antrenament după ce a ajuns la Würzburg, în Germania. Tricolorii au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru EURO 2024. Fanii au luat cu asalt baza în care s-au cazat jucătorii convocaţi de Edi Iordănescu.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 11 iunie

1. A fost nebunie la primul antrenament al României din Germania! Mii de fani au venit să îi vadă pe tricolori, cu o săptămână înainte de debutul la EURO 2024. „Este un sentiment de mândrie„, a reacţionat Radu Drăguşin.

2. Mircea Lucescu le-a explicat italienilor de ce nu a mai ajuns Răzvan Lucescu la Cagliari. Antrenorul care a câştigat titlul cu PAOK a fost întors din drum de fanii fanatici din Grecia.

3. Pe AS.ro afli şi cine este jucătorul care s-a despărţit de CFR Cluj. Dan Petrescu vrea să atace titlul şi continuă „curăţenia” în lot.

Reclamă
Reclamă

4. David Popovici este vedeta României la Campionatele Europene de Nataţie, competiţie transmisă live de AntenaPLAY în perioada 17-23 iunie. Delegaţia tricoloră va fi formată din 11 sportivi.

5. Florentin Petre revine la Dinamo, după ce a promovat-o pe Unirea Ungheni în Liga 2! Va fi noul antrenor secund al lui Zeljko Kopic.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

10:54

Raul Rusescu, uluit de evoluţia FCSB-ului cu RFS: „Nu mă aşteptam la acest scor”! Pe cine a remarcat de la campioana României

10:51

Darius Olaru, anunţ despre plecarea de la FCSB! Ce a declarat imediat după „dubla” spectaculoasă din meciul cu RFS

10:43

Al Ahly – Zamalek, 21:00, LIVE VIDEO. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

10:34

„O ruşine!” Radu Drăguşin, distrus de englezi după eliminarea din Tottenham – Qarabag 3-0: „Era momentul lui!”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și