Închide meniul

Rafael Nadal e uriaş şi la 10 grade Celsius. A terminat meciul cu Sinner la 01:30 noaptea, în condiţii rar întâlnite

Antena Sport Publicat: 7 octombrie 2020, 6:07

Reclamă
Rafael Nadal e uriaş şi la 10 grade Celsius. A terminat meciul cu Sinner la 01:30 noaptea, în condiţii rar întâlnite

ProfimediaImages

Rafael Nadal, în semifinale la Roland Garros

Partida a fost decalată de primul sfert de finală de pe tabloul masculin, în care Diego Schwartzman şi Dominic Thiem au dus o luptă epică de 5 ore şi 8 minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentinianul s-a impus în setul decisiv, 7-6 (1), 5-7, 6-7 (6), 7-6 (5), 6-2, în faţa campionului de la US Open şi va juca împotriva marelui Nadal, în semifinale. Sud-americanul l-a învins la Roma pe Nadal, cu 6-2, 7-5. Asta după ce pierduse primele 9 meciuri cu ibericul. 

Rafael Nadal, nemulţumit de condiţiile de la Roland Garros

Rafael Nadal s-a plâns la finalul meciului de condiţiile meteo. El se află la a 13-a semifinală la Paris.

"Desigur, nu este ideal să termini un meci la unu şi jumătate dimineaţa, dar problema este vremea. Aceasta este adevărata problemă. Este prea frig pentru a juca, ca să fiu sincer. Ştiu că fotbaliştii joacă în astfel de condiţii, dar nu este acelaşi lucru, ei aleargă mereu. 

Noi alergăm, ne oprim, facem o pauză între fiecare punct. Este un sport în care există multe întreruperi. De aceea, cred că este cam periculos pentru organism să se joace în astfel de condiţii. Dar bine, asta este. Nu ştiu de ce au decis să pună cinci meciuri pe Chatrier în aceeaşi zi. Cred că a fost un risc pe care şi l-au asumat. 

Reclamă

Când am primit programul ieri (n.r. – luni), mi-am spus că este foarte probabil că vom avea meciuri extrem de lungi. Aşa s-a întâmplat. Ei bine, am încercat să am răbdare, să accept ceea ce ni s-a impus. Am încercat să fiu pozitiv şi am câştigat jocul", a spus Nadal. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și