Închide meniul

“Mama mă urmărește și probabil plânge!" Jennifer Brady s-a înclinat în fața lui Naomi Osaka: “Sper ca tinerele să se inspire de la ea”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2021, 9:40

Reclamă
“Mama mă urmărește și probabil plânge!" Jennifer Brady s-a înclinat în fața lui Naomi Osaka: “Sper ca tinerele să se inspire de la ea”

profimediaimages

Naomi Osaka, campioană la Australian Open

A fost al patrulea Grand Slam cucerit de Naomi Osaka. Nipona va urca pe locul 2 WTA, peste Simona Halep, care va coborî pe trei.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Brady, cuvinte uriașe pentru Naomi Osaka 

Aflată în prima ei finală de Grand Slam, Brady n-a avut prea multe șanse împotriva lui Osaka. Americanca a recunoscut că nipona este un “fenomen”. 

“Felicitări, Naomi! Înca un titlu de Grand Slam pentru ea. Este o inspirație, iar ceea ce face este minunat. Sper ca tinerele jucătoare să fie inspirate de ceea ce face Naomi. Vreau să-i felicit echipa. Devine din ce în ce mai bună. Felicitări!”, a spus Jennifer Brady, după finala de la Australian Open 2021. 

O oră și 19 minute a durat partida dintre Brady și Osaka. Nipona a devenit prima jucătoare din Asia care câștigă mai mult de un titlu la Melbourne. 

“Vreau să-i mulțumesc și echipei mele, lui Michael și Daniel. Fără ei nu m-aș fi aflat aici în această seară. Mulțumesc și lui Craig și echipei lui. Am fost în carantină și au făcut totul pentru mine. Apreciez modul în care s-au comportat cu mine”, a continuat Jennifer Brady. 

Reclamă

Jennifer Brady, moment emoționant după finala de la Australian Open 2021 

Jucătoarea din SUA a oferit un moment special la interviuri. Brady a făcut referire la mama sa, despre care a spus că, probabil, plânge văzându-și fiica într-o finală de Grand Slam. 

“Mulțumesc tutotur sponsorilor, copiilor de mingi, arbitrilor de scaun. Vreau să le mulțumesc și fanilor de acasă. Mama mă urmăreste chiar acum și probabil plânge”, a spus americanca. 

Jennifer Brady nu se lasă după ce a ajuns în prima finală de Grand Slam. După ce a produs marea surpriză la Australian Open 2021, ea vrea să-și treacă în cont și primul titlu important. 

Reclamă 4 / 0/3

“A fost cu adevărat minunat să joc în fața fanilor, în prima mea finală de Grand Slam. Sper ca data viitoare să fiu cu titlul în brațe. Azi n-a fost să fie, dar voi mai fi și alte ocazii”, a încheiat jucătoarea din SUA. 

Jennifer Brady va primi 1300 de puncte WTA pentru accederea în finala de la Australian Open. Ea va fi recompensată și cu 1,5 milioane de dolari australieni.  

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și