Închide meniul

Simona Halep – Serena Williams | Serena e în formă fizică perfectă! "E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea"

Antena Sport Publicat: 15 februarie 2021, 12:24

Reclamă
Simona Halep – Serena Williams | Serena e în formă fizică perfectă! "E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea"

Serena Williams, revenire de senzaţie după un an

Serena Williams, în timpul meciului cu Aryna Sabalenka / ProfimediaImages

Williams a arătat şi în partida cu Aryna Sabalenka faptul că este capabilă să acopere terenul mult mai bine decât o făcea în anii trecuţ. Chiar şi la finala de la Wimbledon 2019, cu Halep, experţii susţineanu că Serena a părut obosită şi că se mişca greu. Lucrurile s-au schimbat între timp. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep – Serena Williams | Serena: "E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea" 

"Am muncit foarte mult pentru a mă putea mişca mai bine pe teren. Îmi place să trimit mingea înapoi. Evident, îmi place să mă aflu în atac, dar pot juca foarte bine şi în defensivă. Trimit multe mingi înapoi atunci când am nevoie. 

Nu m-am mai gândit la accidentarea mea la tendonul lui Ahile. E atât de bine să nu mă gândsesc la asta. Am avut problema asta din 2018. Nu mai vreau această problemă din nou. E atât de bine doar să joc, să alerg şi să nu simt durerea. E o mare uşurare", a spus Serena, la conferinţa de presă. 

Simona Halep – Serena Williams | Declaraţiile Simonei

Pentru Simona, un meci contra Serenei este un nou motiv de bucurie. Asta chiar dacă a trecut linia prima în doar două rânduri. Acum, Halep este pregătită pentru a o învinge din nou pe Williams, la fel cum a făcut-o la All England Club, cu aproape doi ani în urmă. Atunci, Simo a avut nevoie de doar 55 de minute.

"Este cea mai bună, o legendă. Nu trebuie să mă concentrez prea mult pe faptul că joc împotriva ei. E mereu greu să te gândești la asta. Am adunat experiența necesară, am atâtea meciuri dispuatate împotriva ei.

Reclamă

Poimâine, vreau să mă simt bine pe teren și să dau tot ce am mai bun. O poți bate pe Serena doar dacă dai tot ce ai mai bun", a spus Simona, în interviul acordat pe teren, după victoria cu Iga Swiatek.

Simona Halep – Serena Williams | Tabloul complet al sferurilor de la Australian Open

Meciul dintre Simona Halep şi Serena Williams, din sferturile de finală de la Australian Open, se va disputa marţi, de la ora 10:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și