Închide meniul

Roland Garros 2021 | Rafael Nadal, debut perfect la Paris! L-a distrus pe Alexei Popyrin în cursa spre al 21-lea Grand Slam din carieră

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 20:24

Reclamă
Roland Garros 2021 | Rafael Nadal, debut perfect la Paris! L-a distrus pe Alexei Popyrin în cursa spre al 21-lea Grand Slam din carieră

profimediaimages

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros. Ibericul nu i-a dat nicio șansă adversarului său în primele două seturi. Nadal a reușit 7 ași, având un procentaj de 100% al game-urilor câștigate pe propriul serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros

Situația s-a mai echilibrat în actul al treilea. Popyrin a condus cu 5-2, dar s-a pierdut în fața campionului iberic. Nadal a reușit să împingă meciul în tie-break, unde s-a impus cu 7-3.

A fost a doua victorie pentru Nadal în tot atâtea confruntări directe cu Alexei Popyrin. Precedentul meci s-a jucat tot în 2021, la Madrid, unde ibericul a câștigat cu 6-3, 6-3.

În runda următoare, Rafael Nadal va juca cu francezul Richard Gasquet (53 ATP). Spaniolul are o singură înfrângere în 17 confruntări directe cu Gasquet.

Reclamă

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 84.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Jucătorii care pierd în primul tur primesc câte 60.000 de euro şi 10 puncte fiecare.

Rafael Nadal vrea al 21-lea Grand Slam din carieră

Rafael Nadal și-a setat un obiectiv uriaș la Roland Garros. „Regele zgurii” țintește titlul Grand Slam cu numărul 21.

Nadal ar deveni jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri din istorie. În prezent, acesta se află la egalitate cu Roger Federer (20), aflat și el în cursă la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Din cele 20 de Grand Slam-uri ale lui Nadal, 13 au venit la Roland Garros. Cel mai recent titlu a venit chiar anul trecut, când l-a învins în finală pe Novak Djokovic.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și