Închide meniul

Roland Garros 2021 | Rafael Nadal, debut perfect la Paris! L-a distrus pe Alexei Popyrin în cursa spre al 21-lea Grand Slam din carieră

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 iunie 2021, 20:24

Roland Garros 2021 | Rafael Nadal, debut perfect la Paris! L-a distrus pe Alexei Popyrin în cursa spre al 21-lea Grand Slam din carieră

profimediaimages

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros. Ibericul nu i-a dat nicio șansă adversarului său în primele două seturi. Nadal a reușit 7 ași, având un procentaj de 100% al game-urilor câștigate pe propriul serviciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rafael Nadal, debut perfect la Roland Garros

Situația s-a mai echilibrat în actul al treilea. Popyrin a condus cu 5-2, dar s-a pierdut în fața campionului iberic. Nadal a reușit să împingă meciul în tie-break, unde s-a impus cu 7-3.

A fost a doua victorie pentru Nadal în tot atâtea confruntări directe cu Alexei Popyrin. Precedentul meci s-a jucat tot în 2021, la Madrid, unde ibericul a câștigat cu 6-3, 6-3.

În runda următoare, Rafael Nadal va juca cu francezul Richard Gasquet (53 ATP). Spaniolul are o singură înfrângere în 17 confruntări directe cu Gasquet.

Reclamă

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 84.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Jucătorii care pierd în primul tur primesc câte 60.000 de euro şi 10 puncte fiecare.

Rafael Nadal vrea al 21-lea Grand Slam din carieră

Rafael Nadal și-a setat un obiectiv uriaș la Roland Garros. „Regele zgurii” țintește titlul Grand Slam cu numărul 21.

Nadal ar deveni jucătorul cu cele mai multe Grand Slam-uri din istorie. În prezent, acesta se află la egalitate cu Roger Federer (20), aflat și el în cursă la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Din cele 20 de Grand Slam-uri ale lui Nadal, 13 au venit la Roland Garros. Cel mai recent titlu a venit chiar anul trecut, când l-a învins în finală pe Novak Djokovic.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și