Închide meniul

Roland Garros 2021 | Roger Federer l-a distrus pe Denis Istomin în prima rundă! Elvețianul a reușit 6 ași doar în primul set

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 31 mai 2021, 19:17

Roland Garros 2021 | Roger Federer l-a distrus pe Denis Istomin în prima rundă! Elvețianul a reușit 6 ași doar în primul set

Mesajul lui Roger Federer după Elveția - Spania

Hepta

Roger Federer s-a distrat în prima rundă la Roland Garros. Campionul din țara Cantoanelor a reușit 8 ași, dintre care 6 doar în primul set. În schimb, Istomin a comis 4 duble-greșeli și 13 erori neforțate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer s-a distrat în prima rundă la Roland Garros

Federer a închis meciul după 1 oră și 35 de minute de joc. A fost prima victoie pentru veteranul de 39 de ani după eșecurile de la Doha și Geneva.

În 8 confruntări directe cu Istomin, Roger Federer a câștigat de fiecare dată. Cei doi s-au intâlnit prima oară la Australian Open 2006, când elvețianul a câștigat în 3 seturi, ca și acum.

Federer va juca în runda următoare cu câștigătorul duelului dintre croatul Marin Cilic (47 ATP) și francezul Arthur Rinderknech (118 ATP).

Calificarea în turul al doilea este recompensată cu un premiu de 84.000 de euro şi cu 70 de puncte WTA. Jucătorii care pierd în primul tur primesc câte 60.000 de euro şi 10 puncte fiecare.

Reclamă

Roger Federer, cuvinte uriașe de la Serena Williams

Roger Federer a trecut prin două operații la genunchiul drept care l-au ținut departe de teren mai bine de un an.

Serena Williams, fostul lider WTA, a avut însă doar cuvinte de laudă pentru Roger Federer, despre care a spus că este „genial”, deși acesta va împlini curând 40 de ani.

„Două cuvinte îl caracterizează pe Roger Federer: esența măreției. El are clasă, e uimitor ceea ce face, a schimbat tenisul! Acum vezi jucători de tenis jucând cum o face el. Se deplasează cum o face el, îi imită tehnica. Federer e genial.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că e cel mai mare jucător de tenis din toate timpurile. Uitați-vă la el! Nu ai cum să nu-ți placă Roger Federer, jocul său e fantastic. Dacă aș putea să joc și eu cum o face el…!”, a declarat Serena Williams

 

 

 

 

 

 

Reclamă

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și